Homepage  / Știri / Televiziune

„Exatlon”. Marți seară, un Războinic a părăsit Republica Dominicană. Sâmbătă, echipa României întâlnește „Exatlon” Turcia

„Exatlon”. Marți seară, un Războinic a părăsit Republica Dominicană. Sâmbătă, echipa României întâlnește „Exatlon” Turcia
5

de Redactia Tvmania

Marți seară, Războinicii au rămas fără Radu Frandes: acesta a părăsit competiția „Exatlon” în urma votului telespectatorilor. Momentul culminant din Arenă, cel care a decis cine pleacă acasă, a fost unul încărcat de tensiune. Anca s-a apărat în continuare în fața coechipierilor săi și i-a făcut pe aceștia să tragă o concluzie deloc confortabilă și pacifistă.

Chiar dacă în timpul liber încercăm să fugim unii de alții, Jocul și Arena întotdeauna ne vor aduce împreună”, a declarat Alex cu amărăciune, după ce Anca a reafirmat că ii va ignora pe băieții din echipa sa.

exatlon, editia de marti, 20 februarie 2018 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Tot în Arenă, Cosmin Cernat a făcut un anunț care a adus aplauze furtunoase. Sâmbătă, urmează un meci istoric, în care Războinicii și Faimoșii vor deveni o singură echipă, luptând sub steagul României. Meciul România-Turcia va fi încă o șansă ca orgoliile să fie lăsate la o parte, iar fairplay-ul să triumfe.   

Sunt convins că vă veți bucura din toată inima, aveți din nou șansa unică de a reprezenta România. Va veți uni din nou sub tricolor. Ca adversar veți avea o națiune cu care ne-am întâlnit de multe ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipă națională. România va întâlni Turcia! Sper din toată inima să câștigați!”, le-a transmis Cosmin Cernat concurenților.

Momentul eliminării lui Radu în Arenă a venit după un joc extrem de dificil, în care participanții au fost nevoiți să reacționeze ca unul singur. Coordonarea, comunicarea, motricitatea bună, calmul au fost punctele forțe care le-au adus Faimosilor victoria de această dată. În urma jocului, aceștia au câștigat dreptul de a locui în casă și cinci felii generoase de pizza pentru fiecare concurent, atât de așteptate de Faimoși. Au existat și răbufniri, semn că presiunea concursului este din ce în ce mai mare, iar unii dintre concurenți încep să cedeze și să își exteriorizeze puternic trăirile. Ionuț a avut parcă momente de agonie în timpul jocului, atunci când simțea că pierde controlul. Foarte bun tactician și jucător pentru echipa să, acesta a răbufnit de câteva ori, atunci când lucrurile nu păreau să meargă cum trebuie. 

Nu pierdeți sâmbătă, 24 februarie, de la 19:45, o ediție spectaculoasă, un meci istoric, România-Turcia, în care concurenții de la „Exatlon” pot demonstra că sunt o adevărată echipa!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton