Homepage  / Știri / Vedete străine

EXCLUSIV. Azi se termină sezonul 2 din „Mireasa din Istanbul”. Ce spune Asli Enver despre sezonul 3!

EXCLUSIV. Azi se termină sezonul 2 din „Mireasa din Istanbul”. Ce spune Asli Enver despre sezonul 3!

de Redactia Tvmania

Sezonul din serialul „Mireasa din Istanbul” ajunge astăzi, 10 decemebrie, la final, de mâine, 11 decembrie, Kanal D difuzând sezonul 3 din „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”). Într-un interviu în exclusivitate, actriţa Asli Enver ne-a spus ce se va întâmpla cu personajul ei Sureyya, în sezonul 3, care, cel mai probabil va ajunge la Kanal D anul viitor. Mai mult, frumoasa actriţă în vârstă de 34 de ani, care, de curând, s-a împăcat cu fostul ei iubit, actorul şi cântăreţul Murat Boz, ne-a mărturisit cum îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă.

 

Cum merg filmările la sezonul al treilea?

Filmările pentru cel de-al treilea sezon au început în vară şi se desfăşoară în ritm alert, ziua de filmare are foarte multe ore, dar este un proiect care îmi este foarte drag.

Cum evoluează personajul tău în sezonul 3?

Sureyya va avea de înfruntat multe obstacole, dar publicul va descoperi o femeie pe zi ce trece mai puternică. Responsabilitatea de a creşte un copil, pe Emir, o va întări. Evident că momentele de criză o afectează şi o schimbă. Pentru mine este o lecţie de viaţă acest personaj. Cu siguranţă milioane de femei se regăsesc în Sureyya. În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, ea este o femeie generoasă, care oferă dragoste celor din jur şi care în fiecare zi poartă pe umeri povara de a lua decizii importante.

La noi, sezonul 2 se apropie de final. Ne poţi povesti despre un moment emoţionant de la filmările acestui sezon?

Au fost multe momente frumoase, emoţionante, amuzante. Sunt norocoasă să fac parte din această echipă. Cred că cel mai emoţionant moment, pentru mine, a fost acela când, după filmări, echipa de producţie ne-a reunit pe toţi să sărbătorim un an de la startul filmărilor. Nici nu realizasem că a trecut un an! Atunci am înţeles cât de repede trece timpul când faci ceea ce iubeşti. Toţi am fost emoţionaţi! E frumos să faci parte dintr-o echipa care, pe zi ce trece, devine ca o familie.

Cum şi unde vei petrece Sărbătorile de Iarnă?

Vom avea câteva zile libere de la filmări şi voi profita de ele pentru a petrece timp cu familia, cu prietenii dragi. A fost un an plin. Timpul petrecut cu familia, indiferent de locul unde ne vom aduna, va fi cel mai frumos cadou de Sărbători.

În serial experimentezi rolul de mamă, deşi în realitate nu ai un copil. Ţi-a fost greu?

Iubesc foarte mult copiii şi n-a fost greu, chiar dacă încă nu sunt mamă. Îmi doresc un copil şi sper că atunci când va veni acest moment să fiu pentru copilul meu exact cum a fost mama mea pentru mine. Ea este cea mai bună prietenă a mea şi avem o relaţie specială.

Ai mai avut timp să te ocupi şi de pasiunea ta, muzica? Ai planuri de viitor în acest domeniu?

Filmările pentru „Mireasa din Istanbul” nu mi-au mai lăsat foarte mult timp liber ca să mă ocup de prima şi marea mea dragoste, muzica. Planuri sunt şi când acestea se vor concretiza le voi transmite şi publicului din România. Nu pot să-mi imaginez viaţa fără muzica, aceasta m-a ajutat încă de când eram copil să trec peste încercările vieţii. Muzica a fost şi este refugiul meu. De altfel, şi în sezonul doi interpretez o melodie pe care i-o dedic lui Faruk.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton