Homepage  / Vedete / Vedete străine

EXCLUSIV. Burak Özçivit: „Aştept cât mai multe roluri în producţii mari”

EXCLUSIV. Burak Özçivit: „Aştept cât mai multe roluri în producţii mari”

de Redactia Tvmania

Actorul Burak Özçivit (32 de ani) ne-a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate, cum merg pregătirile pentru nunta sa din 29 iunie, dacă se mai face şi sezonul 3 din „Dragoste infinită”, şi, mai ales, ce va face după teminarea filmărilor la serialul difuzat de Kanal D.

TV Satelit: Burak, ai spus pe Facebook că încă mai ai de filmat pentru sezonul al doilea din „Dragoste infinită”. Va exista şi al treilea?

Burak Özçivit: Vom filma în plus faţă de programul iniţial. Vom avea de realizat multe cadre exterioare şi totul depinde de vreme, dacă va fi schimbătoare sau nu. Nu va exista al treilea sezon.

De asemenea, ai anunţat că vei juca în filmul „Kardesim Benim 2”. Când vei avea timp şi pentru această peliculă?

Mă aşteaptă o vară foarte plină, pentru că, după ce terminăm filmările la „Dragoste infinită”, mă voi concentra pe acest film, mă implic şi în producţie. 

Cum stai cu pregătirile pentru nunta cu Fahriye Evcen?

Există o firmă care se ocupă de organizarea nunţii noastre în fiecare detaliu. Eu şi Fahriye începem să simţim apropierea celui mai frumos moment din viaţa noastră de până acum. Cu fiecare zi care trece, emoţiile sunt din ce în ce mai intense. Va fi un eveniment restrâns, intim.

Tu şi logodnica ta aţi jucat împreună în câteva producţii. Când ţi-ai dat seama că ea este aleasa?

Din prima clipa când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. Apoi, chiar şi când nu eram unul lângă celălalt, se întâmpla să mă sune sau eu să o sun şi să constatăm că, înainte cu câteva minute, ne gândeam amândoi la acelaşi lucru. Când întâlneşti femeia vieţii tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur şi simplu ştii, iar sentimentul acesta nu te părăseşte nicio clipă!

Cum ai cucerit-o?

Nu ştiu cu ce am cucerit-o eu, însă ştiu cum m-a cucerit ea pe mine. Fahriye este atât de senină, caldă şi generoasă.

Lucraţi amândoi într-un domeniu plin de „ispite”. Care este mai gelos?

Nu suntem geloşi, ne respectăm şi avem încredere unul în celălalt.

Cat de mult de identifici cu Kemal?

Dragostea mea pentru Fahriye este infinită! Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu.

În serial, tu şi Emir sunteţi duşmani. Cum te înţelegi în realitate cu Kaan Urgancıoğlu, actorul care îl interpretează?

Kaan este total opus personajului pe care îl joacă. Îmi este prieten, avem prieteni comuni, ne înţelegem foarte bine. Odată ce ieşim seara de la filmări, ne lăsăm personajele acolo.

Dar cu Neslihan Atagül (Nihan)?

Este o bună colegă. Colaborăm foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă, avem o relaţie profesională foarte frumoasă.

Care este următorul pas pe care ai vrea să-l faci în carieră?

Aştept cât mai multe roluri în producţii mari, cu succes la public. De la un anumit moment, când intri pe o traiectorie ascendentă, lucrurile se întâmplă, pur şi simplu! Contează foarte mult contractele pe care le obţii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton