Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Bursucu trece prin momente dificile stând departe de familia sa: „Asta îmi este cel mai greu”

EXCLUSIV. Bursucu trece prin momente dificile stând departe de familia sa: „Asta îmi este cel mai greu”

de Redactia Tvmania

Bursucu, co-prezentatorul emisiunii „Teo Show”, difuzată de luni până vineri la Kanal D începând cu ora 15.00, trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza restricțiilor și a pandemiei de coronavirus. Acesta făcea naveta în fiecare weekend la Constanța, acolo unde se află partenera și fiicele sale. Despre schimbările radicale din viața lui a povestit chiar el pentru TVMania. 

 

TVMANIA: Cum reușești să îți menții optimismul în această perioadă? 

BURSUCU: Eu sunt un tip optimist, în general. Mă informez atât cât este necesar și din surse sigure. Încerc să îmi găsesc activități care să îmi distragă atenția, ca să mă protejez cât pot de mult. Nu mă expun inutil, ies din casă doar dacă este absolut necesar. De când cu aceasta pandemie, m-am apucat să gătesc în fiecare zi, fac sport acasă, mă uit la filme, mă mai joc pe playstation. 

 Știm că familia ta este în Constanța. Ce schimbări au apărut din cauza situației în care ne aflăm? 

Schimbarea este radicală. Acum stau departe de ele, restrâng la maximum ieșirile. Asta îmi este cel mai greu, dar mă gândesc de fiecare dată că dacă fetele mele sunt bine, mai ales cele mici sunt bine, cu siguranță și eu voi fi bine. Sunt foarte atent la igiena impusă de această epidemie, la toate regulile acelea de distanțare socială.   


    În ceea ce privește „Teo Show” vor aparea schimbări? Sau veți rămâne pe micile ecrane? 

Suntem în fiecare zi  a săptămânii în platou, în fața telespectatorilor, evident ne-am adaptat vremurilor pe care le trăim, respectăm toate recomadările pentru limitarea interacțiuniunilor, intrăm cu invitații în legatură pe skype, igiena este una foarte strictă. Avem grijă unii de ceilalți. De asemenea, foarte multe echipe lucrează de acasă, și o fac foarte bine, astfel încât lucrurile să funcționeze normal. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

#FiiRelaxat #FiiCool #FiiFericit

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu) on


Ești prieten foarte bun cu Teo. Care a fost ultimul sfat pe care l-ai primit din partea ei? 

Noi ne sfătuim zilnic, legat de tot ce se întâmplă în cotidian. Acum ne sfătuim și în privința celui mai bun dezinfectant. Ne sfătuim dacă să cumpărăm sau nu anumite lucruri, dezbatem lucruri pe care acum cred că le discută fiecare om. Însă, cel mai important este că ne sprijinim unul pe celălalt, din toate punctele de vedere. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton