Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Care sunt hobby-urile lui Cătălin Botezatu. Juratul „Bravo, ai stil” ne-a dezvăluit ce face în timpul liber

EXCLUSIV. Care sunt hobby-urile lui Cătălin Botezatu. Juratul „Bravo, ai stil” ne-a dezvăluit ce face în timpul liber

de Redactia Tvmania

EXCLUSIV. Care sunt hobby-urile lui Cătălin Botezatu. Juratul „Bravo, ai stil” ne-a dezvăluit ce face în timpul liber și cum reușește să își împartă în mod normal timpul între emisiune și celelalte proiecte ale sale. 

 

 Cum reusesti sa iti imparti timpul intre emisiune si celelalte proiecte ale tale?

Imi place ceea ce fac in televiziune. Dat fiind faptul ca emisiunea are in componenta elemente si de fashion, imi place foarte mult. Ma simt ca acasa, in largul meu si ca lucrez cu profesionisti, intr-o televiziune care are grija de fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, am grija sa pun un echilibru intre filmari si celalalt business al meu. Am grija sa nu fiu epuizat si sa duc la capat, cu succes, toare planurile. Uneori, mi-e greu, pentru ca sunt foarte multe lucruri la care, poate, trebuie sa renunt – si aici ma refer la nopti care devin din ce in ce mai scurte – , dar ma descurc. Sunt un norocos al soartei, ceea ce fac, fac cu placere.

Ce-ţi place să faci în timpul liber? Ce hobby-uri ai sau tabieturi ai?

Acum stau cat mai mult in casa, ascult muzica, citesc… In ultimul timp imi placea sa evadez din Bucuresti, sa plec departe de oras, de agitatie. Nu de putine ori am fost plecat in tot felul de locatii exotice, singur. Asa m-am simtit cel mai bine, in „singuratatea” mea. Am reusit sa imi pun gandurile in ordine, sa imi planific totul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton