Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Cătălin Botezatu: „M-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt «Bravo, ai stil»”

EXCLUSIV. Cătălin Botezatu: „M-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt «Bravo, ai stil»”

de Redactia Tvmania

Cătălin Botezatu (53 de ani) ne-a vorbit despre un posibil viitor sezon mixt al emisiunii pe care o jurizează, „Bravo, ai stil!”, difuzată de Kanal D și ale cărei filmări au fost suspendate din cauza pandemiei, dar și despre cum își petrece timpul liber. 

TVMania: Până acum am avut parte doar de concurente de sex feminin. Crezi că ar fi dificil să se implementeze un sezon în care să participe și femei și bărbați?

 Cătălin Botezatu: Chiar m-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt. Cu siguranță ar fi fost o competiție cu multe surprize, o provocare uriașă, atât pentru fete și băieți, cât și pentru noi, jurații. Interesul ar fi și mai mare din partea publicului, deoarece cei care ne urmăresc ediție de ediție „Bravoai stil! Celebrities” sunt atât femei, cât și bărbați.

Cum reușești să îți împarți timpul între emisiune și celelalte proiecte?

Îmi place ceea ce fac în televiziune. Am grijă să pun un echilibru, să nu fiu epuizat și să duc la capăt, cu succes, toate planurile. Uneori, mi-e greu, pentru că sunt foarte multe lucruri la care, poate, trebuie să renunț și aici mă refer la nopți care devin din ce în ce mai scurte, dar mă descurc. Sunt un norocos al soartei, ceea ce fac, fac cu plăcere.

Ce hobby-uri ai sau tabieturi ai?

Acum stau cât mai mult în casă, ascult muzică, citesc. În ultimul timp îmi plăcea să evadez din București, să plec departe de oraș, de agitație. Nu de puține ori am fost plecat în tot felul de locații exotice, singur. Așa m-am simțit cel mai bine, în „singurătatea” mea. Am reușit să îmi pun gândurile în ordine, să îmi planific totul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton