Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Ce-i lipsește lui Dani Oțil în carantină? „Am învățat să fac foarte multe lucruri singur”

EXCLUSIV. Ce-i lipsește lui Dani Oțil în carantină? „Am învățat să fac foarte multe lucruri singur”

de Redactia Tvmania

Vedeta Antenei 1 ne-a mărturisit cum s-a adaptat izolării sociale impuse de pandemia cu coronavirus. Co-prezentatorul emisiunii 'Neatza cu Răzvan și Dani face multe lucruri în casă, însă recunoaște că îi lipsesc anumite activități pe care le avea înainte. 

 

TVmania: Cum arăta programul tău înainte de carantină și cum arată acum?

Dani Oțil: Nu cred că ar fi bine să mă laud sau să mă bat cu pumnii în piept că fac parte din gașca oamenilor mai puțin sociali! Pentru mine nu este o diferență majoră. Înainte de carantină și izolare petreceam la fel de mult timp singur. Ceea ce îmi lipsește cu adevărat sunt antrenamentele (care se desfășurau cu mai mulți oameni în jur) și mai ales cursele. Din 28 martie, în general, până târziu în noiembrie eu nu sunt niciodată acasă în weekenduri. Sunt la diverse curse cu mașina sau motocicleta. Asta chiar e o chestie care s-a schimbat total și îmi lipsește. În rest, azi, la această oră sunt acasă, la laptop, lucrez, mă uit la ceva sau mă joc. 

Ce faci toata ziua în casă? 

În afară de veșnica ordine și curățenie (făcute sub amenințare, desigur), mai nou despachetez diverse aspiratoare de care știam că nu am nevoie (dar dintr-o dată am nevoie). Mă joc destul de mult, pentru că am o cameră de jocuri, și am apucat să scriu mai multe lucruri pe care le aveam în cap și nu am avut curajul să le pun pe hârtie. 

Ce ai învățat pe timp de carantină și nu știai sau nu apucasei să faci înainte?

Trebuie să recunosc că m-am uitat la foarte multe tutoriale, deși sunt genul de bărbat care nu are nevoie de manual de instrucțiuni sau tutoriale. La partea de IT mi-am refăcut și securizat toate conturile (mail, servere), iar acum mă zbat cu niște colegi de la IT să mai facem ceva. Am învățat să fac foarte multe lucruri singur. La partea de sport fac exerciții de stretching pe care nu le-am făcut niciodată la sală și… învăț lucruri. De exemplu, săptămâna trecută am aflat că aspiratorul meu vechi de 9 ani nu trage suficient de tare! Și sub amenințarea „armei” a trebuit să comand unul nou.  

Gabriela, logodnica ta, ce face în carantină?

Facem sport împreună și ne petrecem timpul pe TikTok. Amândoi. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton