Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Ce planuri are Fuego pentru aniversarea celor 44 de ani

EXCLUSIV. Ce planuri are Fuego pentru aniversarea celor 44 de ani

de Redactia Tvmania

Paul Surugiu sau Fuego așa cum îl cunoaștem toți, va împlini duminică, 23 august, 44 de ani. 

Artistul, care prezintă și emisiunea „Drag de România mea”, la TVR 2, ne-a povestit în exclusivitate că își va sărbători ziua de naștere așa cum i-a plăcut întotdeauna: pe scenă, alături de publicul său: 

„Petrec pe scenă, efectiv, cântând. Mi-am dorit să-mi fac ziua alături de publicul meu, la Grădina de Vară din Herăstrău, pe 23 august. Iar eu nu sunt oricum un mare admirator al petrecerilor, de nici un fel. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-i fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin!”, a declarat Paul Surugiu în exclusivitate pentru TVMania.

Fuego ne-a dezvăluit că se simte confortabil la vârsta sa și că cei 25 de ani de carieră i-au adus înțelepciune și l-au făcut să înțeleagă că „nimeni nu e mai presus decât altcineva pe lumea asta”:

„La vârsta mea, mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu mi-l doresc.

Nu am și nu am avut niciodată vanități absurde. Sunt mai simplu decât își imaginează mulți. N-am fițe, nu mă consider star, iar anii și poveștile prin care-am trecut, în cei peste 25 de ani de carieră, m-au călit și m-au făcut să înțeleg că nimeni nu e mai presus decât altcineva pe lumea asta, iar arta are ecouri pentru toată lumea. Și credeți-mă, atât timp cât cineva se regăsește în munca ta, atunci scopul este îndeplinit!”, a încheiat acesta. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton