Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Ce spune Andrei Aradits despre scenele incendiare cu Monica Bârlădeanu

EXCLUSIV. Ce spune Andrei Aradits despre scenele incendiare cu Monica Bârlădeanu

de Redactia Tvmania

Surpriza distribuţiei serialului „Vlad”, difuzat lunea de Pro TV, este Andrei Aradits (46 de ani), care a lăsat masa de jurat a emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 pentru a se întoarce la marea sa pasiune, actoria. Andrei este obişnuit să joace în producţii TV româneşti de succes precum „Narcisa sălbatică”, „Iubire ca în filme” sau „În familie” şi spune că noul său personaj, Ştefan, „e cel mai colorat dintre toate”. Deşi e un actor versatil Aradits recunoaşte că scenele fierbinţi îi dau în continuare bătăi de cap. În „Vlad” el a avut noroc cu frumoasa Monica Bârlădeanu (cea care o joacă în serial pe amanta sa, Carla).

 

TVmania: Cum ți-ai descrie personajul pe care-l interpretezi în serialul „Vlad”?

Dacă ar fi animal ar fi vulpe. Dacă ar fi peisaj ar fi o carieră de piatră părăsită într-un munte. Dacă ar fi o plantă ar fi iederă. Dacă ar fi o culoare ar fi un sidefiu lăptos ca ochii unui peşte pe gheaţă. Dacă ar fi instrument ar fi trompetă. Dacă ar fi băutură ar fi whiskey contrafăcut.

Ce îți place cel mai mult la personajul pe care-l interpretezi?

E cel mai colorat personaj dintre toate. Are la îndemână cele mai efervescente palete de emoţii pe care le poate juca un actor.

Și ce urăști (sau pe-aproape) la el?

Se îmbracă cu haine care nu-i vin bine. Ar trebui să mai slăbească un pic.

Cum a fost atmosfera la filmări?

Creativă. Asta implică pasiune, certuri, oboseală, haz, prietenie, râs isteric, înjurături, îmbrăţişări, într-un cuvânt, minunată .

Ce scenă a fost cel mai greu de filmat?

Au fost vreo două scene care m-au pus în corzi. Una cu un pistol, în care Jesús del Cerro (n.r. – Regizorul) m-a pus să trag cu el vreo patru secvenţe consecutive, deşi scena în mintea mea se putea rezolva şi cu o discuţie mai civilizată pe scaune, şi o scenă cu Monica Bârlădeanu. Scenele cu iz erotic mă pun întotdeauna în offside. Sunt un om pudic, dacă aş putea aş face fade out după căderea primei bretele de sutien. A fost o scenă în care Monica m-a ajutat mult. Mi-era foarte teamă să n-o rănesc, jignesc, bruschez, dar a fost o parteneră minunată, şi-i mulţumesc. În rest, am avut relaţii foarte bune cu toţi actorii şi cu toată echipa de filmare,  sper că nu i-am căpiat ireversibil.

Teoretic, dacă se va face și un al doilea sezon, v-ați relua rolurile?

Dacă publicului îi va plăcea primul sezon, abia aştept să-mi reiau rolul.

Vrem un spoiler! Se termină cu bine sau nu se termină cu bine serialul?

Serios, ce serial aţi văzut în ultimul timp care se „termină”? Întotdeauna, la final, monstrul mai clipeşte un pic, lăsând finalul deschis. Poate învie? #Vlad2-RevengeofStefan .

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton