Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Cristian Bozgan: „Viața la „Ferma” nu este deloc simplă”

EXCLUSIV. Cristian Bozgan: „Viața la „Ferma” nu este deloc simplă”

de Redactia Tvmania

Cristian Bozgan, colegul de prezentatare al Mihaelei Rădulescu, de la reality-show-ul „Ferma”, difuzat de luni până miercuri de la 21.30 de Pro TV, are o experiență militară extinsă în varii sisteme din România și străinătate și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Acesta ne-a mărturisit ca la „Ferma” este „și apreciat, și înjurat de cei 18 concurenți”, dar şi că Mihaela este o persoană „minunată”.

 

Care este rolul dvs. la „Ferma”, în raport cu cei 18 concurenţi?

Cred că sunt și apreciat, și înjurat de cei 18 concurenți . De ce? Am destul de multe sarcini deloc ușoare pentru ei, își depășesc limitele cu fiecare ieșire în frig, în zăpadă, duelurile sunt și ele grele. Viața la Ferma nu este deloc simplă. Însă încerc să îi învăț lucruri care să-i ajute, să îi motivez să meargă mai departe chiar și atunci când ei cred că nu mai pot. I-am învățat deja câteva lucruri despre supraviețuirie în condiții de iarnă și mi-au fost recunoscători. De exemplu, concurenții știu acum cum să filtreze apa din zăpadă. Veți afla și voi cum din emisiune.

V-ati gândit vreodată că o veţi avea colegă de prezentare tocmai pe Mihaela Rădulescu?

Niciodată! Nu numai că o voi avea colegă pe Mihaela, ci că voi fi eu prezentator al unei emisiuni TV. Viața mea s-a desfășurat între niște standarde și pe un anumit schelet, meseria m-a obligat cumva să fiu în spatele camerelor de filmat. Acum este o experiență cu totul nouă pentru mine, pe care o primesc cu mult entuziasm și îmi place enorm! Iar Mihaela este o persoană minunată, așa cum o știți, căreia îi mulțumesc cu fiecare ocazie pentru toate lecțiile de televiziune pe care mi le dă.

Cum vi s-au părut primele zile de filmare?

Odată cu „Ferma”, am intrat într-o lume cu totul diferită față de ce știam eu. Televiziunea e energie, colegii din echipa Pro TV sunt o resursă infinită de idei și putere. Este o mobilizare de forțe incredibilă aici!

Cum vi se par concurenţii?

Au personalități puternice, sunt hotărâti și motivați cu toții. Și de aici vine partea interesantă a interacțiunii dintre ei. E o perioadă de tatonare, în care se cunosc, vorbesc, află povești unul despre celălalt și apoi încep să își manifeste preferințele. Se vede o dinamică foarte interesantă între ei, strategii la care nu mă așteptam, o să vă placă!

La ce se descurcă majoritatea şi la ce nu?

Nu vă spun prea multe, doar că veți fi surprinși. Poate că telespectatorii vor avea niște păreri deja făcute despre unii dintre concurenți, pe care eu sunt convins că și le vor schimba pe parcurs. Tocmai pentru că se descoperă chiar și ei, concurenții pe sine: ce pot să facă, cât de multe pot atunci când își propun, cum reacționează în situații tensionate. Bineînțeles, concurenții nu știu tehnici de supraviețuire, dar de-asta sunt eu aici, nu?

 

CITEȘTE ȘI: 

https://www.tvmania.ro/exclusiv-mihaela-radulescu-traiesc-de-toate-langa-felix-253589

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton