Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Cum a petrecut Geanina Ilieș perioada de izolare

EXCLUSIV. Cum a petrecut Geanina Ilieș perioada de izolare

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea reality show-ului „Gospodar fără pereche” difuzat de Pro TV, care a ajuns la final pe 6 mai, ne-a spus cum face față ea perioadei de izolare.

Aceasta a dezvăluit în exclusivitate pentru TVmania că și-a dezvoltat abilitățile în bucătărie:

„Cu mult calm. Am încercat să nu intru în panică, să-mi formez o rutină. Acesta a fost cel mai important lucru pentru mine în perioada asta, pentru că rutina ne dă stabilitate și siguranță. M-am concentrat să am grijă de mine, de ai mei și să-mi umplu timpul, de la cele mai mici activități, până la gimnastica fără întrerupere în living, în fața televizorului. Recunosc, mi s-au mai dezvoltat abilitățile în bucătărie, am citit mai mult, m-am uitat la multe filme și, în același timp, am încercat să fiu cât mai aproape de telespectatorii emisiunii pe rețelele de socializare, prin live-uri și postări”

Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV speră să ne bucurăm în viitor de un nou sezon: 

M-am atașat de formatul emisiunii „Gospodar fără pereche”, îmi place să știu că pot face oamenii fericiți și că pot fi și eu o parte din poveștile de dragoste care se înfiripă în emisiune. Momentan, suntem cu toții în autoizolare și ne gândim la siguranța noastră și a celor din jur. Cred că asta este important acum: să trecem cu bine peste pandemie și să fim sănătoși și, apoi, vom vedea ce va fi”, a mai povestit aceasta pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton