Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Cum au fost lunile de pauză pentru Cabral

EXCLUSIV. Cum au fost lunile de pauză pentru Cabral

de Redactia Tvmania

Emisiunea „Ce spun românii” va avea din toamnă ediții noi, iar Cabral, gazda show-ului, ne-a povestit cum a fost revederea cu colegii după lunga pauză provocată de declanșarea pandemiei. 

 

L-am văzut constant lunile acestea pe micul ecran, în reluări ale emisiunii „Ce spun românii”, dar curând vom avea ediții noi ale show-ului cu Cabral la Pro TV. După o lungă pauză, echipa s-a revăzut la filmări „cu zâmbet și bună dispoziție, cu toate că ne vedeam doar ochii pe deasupra măștii… un fel de ninja de zi”, glumește el

Despre lunile de pauză, Cabral spune că au fost greuțe, ca pentru noi toți:

 „Mult pedalat în gol, multe proiecte puse pe hold sau anulate complet, frâne peste frâne… plus stat în casă. M-a dat peste cap parte aia cu toate planurile complet șterse. Parcă tot ce pusesem la cale efectiv nu mai exista, toate eforturile șterse, eram din nou la zero. Dar m-a impresionat că oamenii cu care lucrez au rămas în priză, au rămas focusați, au încercat cât de mult s-a putut să țină tractorul în mișcare”. Dar, una peste alta, Cabral nu dramatizează situația: „Nu mă pot văita, sunt mulți care chiar au trecut prin greutăți mari și au avut de dus din alea grele… cred că, deși n-au fost roz nici la noi, am fost relativ OK”.

 

Pasiuni redescoperite

Cu mai mult timp la dispoziție, Cabral s-a bucurat de surpriza revederii online cu mulți oameni cu care nu a mai avut vreme să se vadă în ultimii ani. 

 

„Am ajuns la zi cu informațiile, ne-am văzut copiii, ne-am întins la vorbă… chiar frumos!” Și nu a stat nu mai în casă, a găsit disponibilitate pentru o mai veche pasiune, sailingul, după cum ne-a ținut la curent și pe contul lui de Instagram în această peisaje, făcându-ne în ciudă cu peisaje superbe. „Am aprofundat partea cu sailingul. Cumva, din punctul ăsta de vedere, a fost bine, am explorat cât de profund am putut partea legată de navigația pe mare. După ce am avut voie să ieșim din casă, am ieșit pe mare și… mi-am dat seama că e genul de pasiune de care nu mai scapi”, ne-a povestit el. 

Plecarea pe mare nu înlocuiește însă o vacanță, la care încă mai speră, cu Andreea și fetița lor, Namiko. „Pitica crește fericită. E o gălăgioasă și vorbăreață, deși nu zice multe cuvinte inteligibile. E haioasă tare, dar zăpăcită și mai tare. Și iubește apa… în orice context. Chiar și la furtunul din curte…”, ne spune mândru Cabral. O vacanță la mare deci?

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton