Homepage  / Uncategorized

EXCLUSIV. Diana Bart dezvăluie sexul celui de-al doilea copil pe care îl așteaptă

EXCLUSIV. Diana Bart dezvăluie sexul celui de-al doilea copil pe care îl așteaptă

de Redactia Tvmania

În câteva luni, vedeta Prima, Diana Bart își va mări familia.  Și chiar dacă acum lucrurile s-au îngreunat, ca pentru toată lumea, Diana privește cu optimism în viitor. 

 

TVM: Diana, cum te simti la cea de-a doua sarcina?


  Acum ma simt tare bine! Primele trei luni au fost mai grele și diferite față de sarcina cu Maira, am întâmpinat ceva grețuri, plus că am avut și probleme cu placenta, care implică niște riscuri, dar cu o atitudine pozitivă chiar am reușit să trec cu bine. Urmez și niște cursuri de Qigong, un sistem chinezesc antic de cultivare a sănătății mentale și fizice, care m-a ajutat mult. Plus remediile naturale, ghimbirul care face minuni în grețuri.


TVM:Care este sexul viitorului bebelus, ai ales un nume?


   Tot fetiță. 🙂 Nu ma surprinde foarte tare, ma gândeam ca voi avea doua fetite. Am vrea tot un nume deosebit, ca cel al Mairei, dar care sa meargă și cu numele de familie, Dumitrescu. Asa ca avem pe lista Amina, Amira sau Daria. Iar ca Sfântul care sa o călăuzească, Maria îmi place tare mult. 


TVM: Ce reactie a avut fetita ta Maira cand a aflat ca va avea o surioara/fratior?

Întâi am pregătit-o cu cărticele de povesti cu frați și surori, iar când am văzut ca e prinsa în poveste, am întrebat-o dacă vrea să-i facem și ei un bebeluș cu care sa stea și sa se joace toată ziua și sa împartă camera de joaca și dormit. A zis DA, cu mare încântare!


TVM: Cum s-a schimbat programul tau de filmari odata cu izbucnirea acestei pandemii?

  Noi, jurnaliștii, intram în contact cu foarte multe persoane. Asa ca s-a decis sa suspendam activitatea redacționala în aceste 2 săptămâni, cu atât mai mult cu cat sunt și însărcinată.

TVM: Ce se va intampla cu emisiunea Flash Monden?


„Emisiunea a fost scoasă momentan din grilă, dar scriem de acasă materiale, iar acestea vor fi difuzate ca o pastilă mondenă de 8 minute în cadrul jurnalului de la ora 18.00, vinerea, sâmbăta și duminica. Dar vom reveni în curând! Până atunci, ne implicăm în campanii de conștientizare, așa că ne vedem pe rețelele de socializare. Sănătate multă tuturor!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton