Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Divorțul nu o mai sperie. Andreea Bălan a învățat să vadă partea plină a paharului

EXCLUSIV. Divorțul nu o mai sperie. Andreea Bălan a învățat să vadă partea plină a paharului

de Redactia Tvmania

Andreea Bălan ne-a vorbit despre filmările la noul sezon „Te cunosc de undeva!”, dar și despre cum s-a adaptat ultimelor luni, marcate nu doar pandemie, ci și de divorțul de soțul ei. 

 

Cum a fost revederea cu colegii de pe platourile „Te cunosc de undeva!”? La ce să ne asteptam sezonul acesta?

 

Emoţionantă! Mi-a fost doar dor de colegi, de întreaga echipă de aici de la „Te cunosc de undeva!”, pentru că după 15 sezoane împreună, chiar pot spune că această emisiune e un fel de a doua casă pentru mine! 

Am început deja filmările, am avut timp să ne cunoaştem cu toată distribuţia noului sezon şi nu pot decât să vă spun că am convingerea că va fi unul fabulous. De altfel, noi asta încercăm de fiecare dată, să creştem de la sezon la sezon, dar garnitura #tcdu15 este una extraordinară! Abia aşteptăm să vă arătăm din toamnă ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!

 

Ce ai facut în perioada de izolare?

Am stat acasă cu fetiţele mele, ne-am jucat foarte mult, am petrecut tot timpul împreună şi chiar pot spune că a fost o perioadă constructivă. Am avut timp pentru lucruri pe care nu le-am mai făcut de foarte multă vreme, ne-am bucurat şi am profitat la maximum de fiecare clipă împreună.

 

Ce ți-a plăcut cel mai mult să faci, ce ți-a displăcut?

Nu mi-a displăcut absolut nimic, aşteptam cumva această perioadă în care să pot să îmi dedic mai tot timpul fetiţelor mele, să facem tot felul de activităţi sau pur şi simplu să stăm şi să ne bucurăm de faptul că puteam fi împreună, fără nicio grabă. Am şi filmat, am postat foarte mult pe canalul meu de Youtube, am pus tot felul de filmuleţe şi vloguri, oamenii au fost la curent cu cee ace am făcut, dare u chiar aveam nevoie de această pauză. 

 

Nu ai avut o perioadă tocmai fericită, dat fiind divorțul. Cum ai trecut peste aceasta despărțire? Cum ești acum?

Am învăţat să văd partea plină a paharului şi din orice situaţie să văd partea pozitivă. În plus, eu trăiesc cu convingerea că după o perioadă mai grea vine întotdeauna una frumoasă. Şi, de altfel, sunt foarte puternică, pentru că după problema de sănătate de anul trecut, mi-am dat seama că cel mai important lucru în viaţă este să fim sănătoşi. Dacă avem sănătate, putem să le facem pe toate, să le ducem pe toate, şi orice despărţire, orice problemă din viaţă păleşte în faţa unei probleme de sănătate. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton