Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Florin Ristei: „2020 n-a fost un an chiar atât de rău pentru mine”

EXCLUSIV. Florin Ristei: „2020 n-a fost un an chiar atât de rău pentru mine”

de Redactia Tvmania

2020 a început cu dreptul pentru Florin Ristei. Artistul ne-a vorbit despre schimbările din viața sa și, deși pandemia a pus pauză unor proiecte planificate, surpriza a venit atunci când i s-a propus să facă parte din echipele emisiunilor „X Factor” și „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. 

 

TVmania: Din „Asia Express” ai revenit la X Factor. Îți lipsea lumea televiziunii? 

Florin Ristei: Nu mă înnebunesc în mod special după televiziune, însă întotdeauna o să accept un proiect care îmi place, în care simt că aș putea fi un plus, în care știu că mi-aș dedica energia 100%.

Din câștigător X Factor ai ajuns jurat. Cum ai primit propunerea?

Propunerea a fost spontană și surprinzătoare pentru mine. Cu atât mai mult cu cât m-am gândit de multe ori că mi-ar plăcea în juriu la X Factor. Îmi place formatul, îmi place să lucrez cu oameni talentați, îmi place producția acestui gen de show.

Care a fost la început cea mai mare provocare în scaunul de jurat? 

Provocarea a fost să fiu același eu ca acasă, cu prietenii. Așa că, am considerat că în stanga mea am trei prieteni buni alături de care am ieșit la masă, dar avem și niște treabă de făcut și un proiect de dus la bun sfârșit. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

vineri, la 20:30 @antena1_oficial @xfactor.romania

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei) pe

Spune-mi pe scurt ce ai învățat de la colegii tăi din juriul X Factor de când ați început filmările?

E greu de spus, dar am învățat că fiecare suntem firi atât de diferite în exprimare! Ștefan Bănică este cel care știe să împacheteze o catastrofă într-o idee emoțională, ușor de digerat, Loredana e cea la care rolul de mama se manifestă într-un mod în care îi face pe concurenți să se simtă foarte bine, Delia știe să fie și diplomată, dar și tehnico-agresivă când e cazul, iar eu mai pun ce lipsește. 

O altă surpriză din partea ta a fost prezența în matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”! Acest proiect cum a început?

A început tot la fel de natural. Este aceeași echipă alături de care am lucrat și pentru Prietenii de la 11, iar Razvan și Dani sunt doi oameni inteligenți și profesioniști pe care îi apreciez, cu care mă simt confortabil în emisiune și cred că suntem, într-o oarecare măsură, compatibil și când vine vorba de tipul de umor.

Și cum faci față filmărilor având în vedere că dimineața ești live de luni până vineri, iar X Factor încă se înregistrează?

Se întâmplă uneori să mai adorm în emisiune, dimineața, dar o prind din mers :)))

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

azi a fost greu la serviciu #neatza @neatzacurazvansidani_oficial @xfactor.romania @futuristul @daniotil

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei) pe

În perioada pandemiei ce activități ai avut? Ți-ai descoperit vreun nou hobby în acea perioadă?

Am montat o bucătărie și m-am ocupat tot de cântat, am avut sesiuni live online timp de 14 săptămâni, mai o editare video, mai o piesă, mai o filmare. Tot în această zonă m-am învârtit.

Îndrăznesc să cred că ultimul an a venit cu mari schimbări pentru tine având în vedere că discutăm deja de trei mari proiecte televizate. Care sunt aceste schimbări? Cum simți că te-ai schimbat pe plan profesional și personal?

Chiar mă gândeam zilele trecute și făceam o analiză pentru 2020. Primele două luni începuseră atât de bine, concerte multe, proiecte de făcut. Apoi a venit luna martie și s-a schimbat totul pentru 3-4 luni. M-am adaptat destul de ușor, dar m-am și resemnat cu ideea că acesta o să fie vibe-ul pentru tot anul… Surpriza a venit când au început și X Factor, și Neatza, și alte nebunii pe lângă care acum mă fac să afirm că 2020 n-a fost un an chiar atât de rău pentru mine, ba chiar un an care a avut toate stările.

S-a tot speculat după Asia Express că ai avea o relație cu o fostă concurentă. Acum știm că nu a fost așa că mă-ncumet să se întreb cu dragostea cum mai stai? 

Stau, stau.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

nu știu de ce pun poza asta, că e la @delia în echipă 🙄 @xfactor.romania

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei) pe

Cum te relaxezi în timpul liber?

Conduc, văd multe documentare și citesc comentarii pe Facebook.

Și ce alte proiecte pregătești pentru perioada următoare? 

Mi-aș dori să reușesc până la finalul anului un proiect cu FreeStay și orchestra simfonică. Un live session, în studio, cu câteva piese de-ale noastre, care să sune grandios. Am și un alt proiect pe care abia aștept să vi-l arăt, un loc nou în București, un „trip in the clouds”, care se va chema NAIVE și îl veți găsi la ultimul etaj al Magazinului București.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton