Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Geanina Ilieș despre concurenții „Gospodar fără pereche”: „Mă regăsesc în poveștile lor”

EXCLUSIV. Geanina Ilieș despre concurenții „Gospodar fără pereche”:  „Mă regăsesc în poveștile lor”

de Redactia Tvmania

Frumoasa de 34 de ani va prezenta la Pro TV noul sezon al reality-show-ului „Gospodar fără pereche”, după ce Anamariea Prodan s-a retras din proiect. Geanina este entuziasmată de noul proiect, dar și de gospodarii care-și caută perechea.

 

Geanina, cum te simți în această ipostază, de gazdă la Gospodar fără pereche?

Mă simt minunat. Sunt foarte încântată că lucrez în acest proiect și în același timp că pot să ajut acești tineri să-și găseasca sufletul pereche. Ce poate fi mai frumos decât să faci oamenii fericiți? Mai ales că eu ma regăsesc în poveștile lor, știu cât de importat e să-și găsești adevărata iubire și mă bucur să fiu alături de ei. 

Ești la primul proiect de anvergură pentru PRO TV. Cum ai primit propunerea de a prezenta emisiunea? Te-ai pregătit în vreun fel apoi pentru acest job?

Este primul proiect de genul acesta și sunt implicată cu tot sufletul, muncesc cu tot dragul! Atunci când am primit propunerea m-am bucurat extrem de tare, pentru că am fost o telespectatoare care a îndrăgit emisiunea de la primul sezon și mi-a fost mai ușor să înțeleg mersul lucrurilor atunci când am început filmările. Plus de asta, empatizez cu poveștile fermierilor și cu dorința lor de a avea pe cineva alături. Vă spun sincer, o să vă placă foarte tare emisiunea.

Cum a fost la filmări, prin ce aventuri ați trecut pe-acasă pe la flacăii din show?

Filmarile au fost super faine. M-am distrat cu echipa de filmare, a fost minunat să-i cunosc pe fermieri și pe fete, sa le observ toate privirile stângace de început și, mai apoi, evoluția. O să fie momente amuzante, dar veți vedea și lacrimi. Cred că cel mai frumos m-au surprins drumurile pe care le-am parcurs prin țară și ospitalitatea gospodarilor. Sunt băieți minunați pe care abia aștept să-i cunoașteți.

Care sunt atuurile și punctele slabe ale gospodarilor care își caută perechea?

Eu îi văd plini de atuuri. Sunt în primul rând foarte muncitori, autentici, contemporani, conectați la tot ce este nou, foarte haioși și plini de viață. Sunt gospodarii mei cu care mă mândresc, iar în sezonul acesta o să fiți uimiți câte caractere diferite am găsit și ce suflete minunate veți cunoaște.

Unde crezi că greșesc majoritatea bărbaților când curtează o femeie?

Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Nimeni nu greșește nicăieri, cred ca avem doar un mod de gândire diferit. Poate noi femeile suntem mai sensibile, iar ei poate puțin mai pragmatici 🙂

Crezi că experiența acumulată în cadrul emisiunii „Ferma” te- a ajutat pentru Gospodar fără pereche?

Experiența „Ferma-un nou început” m-a schimbat enorm. Am învățat să mă bucur de lucrurile simple pe care ni le oferă viața, dar în același timp să fiu și o gospodină desăvârșită. Emisiunile sunt diferite, însă viața la țară pe care am întâlnit-o la fiecare gospodar în parte am înțeles-o mult mai bine după experiența „Ferma, un nou început”.

S-au încheiat filmările pentru emisiune?

Fiind un reality show filmările durează mult mai mult decât ceea ce vedeți la televizor.

Unde crezi că greșesc cel mai des bărbații în relații? Dar femeile?

Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Nimeni nu greșește nicăieri, cred că avem doar un mod de gândire diferit. Poate noi femeile suntem mai sensibile, iar ei poate puțin mai pragmatici 🙂

Tu ce apreciezi la partenerul tău cel mai mult?

Simplul fapt că mă inspiră în tot ceea ce fac. Contează foarte mult ca cel de lângă tine să te înțeleagă și să fie alături de tine și în momente frumoase, dar și în momente mai puțin plăcute.

Care ar fi cel mai bun sfat despre relații pe care l-ai primit și pe care îl oferi și tu altora, la rândul tău?

Acceptarea reciprocă pentru că suntem diferiți. Acceptarea înseamnă că doi oameni sunt de acord să nu fie de acord despre unele lucruri… și totul este în regulă. Diferențele de opinie, chiar și cele majore, nu distrug relațiile, ci din contră – dacă sunt acceptate și discutate acestea ajung să apropie și mai mult partenerii de cuplu.

Fiul tău e în pragul adolescenței. Te-ai pregătit pentru momentele în care va ieși în oraș cu o fată etc? Ești o mamă cool sau extraprotectoare?

Sigur. Chiar m-a luat prin surprindere pentru că nu mă așteptam să vină acel moment atât de repede. Patrick are 13 ani și a existat acel moment în care a ieșit în oraș cu o fată și mi s-a părut foarte drăguț. Este un băiat foarte atent și sensibil, dar în același timp haios și cu o personalitate foarte puternică. Îl veghez din umbră, nu sunt o mamă extra protectoare pentru că nu-mi plac lucrurile exagerate. Sunt o mamă iubitoare, înțelegătoare și pentru el cea mai bună mamă “pe care și-o putea dori!”. E un copil simpatic de la care îmi iau cea mai bună energie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton