Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Geanina Ilieș duce dorul jocurilor din copilărie alături de frații ei

EXCLUSIV. Geanina Ilieș duce dorul jocurilor din copilărie alături de frații ei

de Redactia Tvmania

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, care a ajuns la final pe 6 mai, duce dorul jocurilor din copilărie alături de frații ei. 

1 iunie a fost un bun prilej în care vedeta și-a adus aminte de vremurile de odinioară și de viața fără griji pe care o avea în copilărie. 

„Cele mai frumoase amintiri din copilărie au fost cele cu frații mei. Fiind singura fată între 4 băieți, jocurile copilăriei nu au lipsit niciodată. Nu aveam nevoie de baterii. Le împărțeam parcă mai ușor. Minge, coardă, cretă, elastic. Și nu-mi amintesc să-i fi spus mamei că… mă plictisesc. Ne jucam de la „Șotron”, „Rațele și vânătorii”, „Țară, țară, vrem ostași”, „De-a v-ați ascunselea”, „Leapsa”, „Baba oarba”, „Lapte gros”, „Batistuța”, până la concursuri de miss, pe care tot eu le câștigam, fiind singura fată ☺). Am avut o copilărie trăită din plin și tare frumoasă.”, a declarat Geanina în exclusivitate pentru TVMania.

În perioada pandemiei, Geanina ne-a dezvăluit că și-a dezvoltat abilitățile în bucătărie:

„Cu mult calm. Am încercat să nu intru în panică, să-mi formez o rutină. Acesta a fost cel mai important lucru pentru mine în perioada asta, pentru că rutina ne dă stabilitate și siguranță. M-am concentrat să am grijă de mine, de ai mei și să-mi umplu timpul, de la cele mai mici activități, până la gimnastica fără întrerupere în living, în fața televizorului. Recunosc, mi s-au mai dezvoltat abilitățile în bucătărie, am citit mai mult, m-am uitat la multe filme și, în același timp, am încercat să fiu cât mai aproape de telespectatorii emisiunii pe rețelele de socializare, prin live-uri și postări’

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton