Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. George Piştereanu („Vlad”): „Cea mai mare bucurie în copilărie era revederea cu părinții”

EXCLUSIV. George Piştereanu („Vlad”): „Cea mai mare bucurie în copilărie era revederea cu părinții”

de Redactia Tvmania

Ziua Copilului are parfum de amintire pentru George Piștereanu (30 de ani), interpretul lui Tibi în serialul „Vlad”, produs și difuzat de Pro TV.

Chiar dacă am devenit adulți, sufletul de copil este păstrat întotdeauna în esența noastră. George Piștereanu își aduce aminte cu drag de copilărie și de revederile cu părinții săi care, pentru a putea întreține familia, erau nevoiți să muncească în Italia. Actorul din „Vlad” a povestit în exclusivitate pentru TVMania că nimic nu era mai frumos decât acel moment:

„Când mă gândesc la cea mai frumoasă amintire din copilărie, de fapt nu îmi aduc aminte de o amintire anume, de exemplu o jucărie primită sau un parc de distracții sau alte lucruri de genul acesta. Cea mai mare bucurie în copilărie era pentru mine revederea cu părinții. Momentele când mama și tata veneau acasă din Italia o dată la 2 ani, cu mașina încărcată de cadouri, și noi îi așteptam. Înainte să vină aveam o poftă extraordinar de mare de dulciuri și abia așteptam să mănânc bomboane și ciocolată, dar odată ce veneau și ne dădeau darurile, mi se tăia pofta instant. Emoția revederii era atât de mare încât nici de dulce nu mai aveam poftă.”

Filmările serialului „Vlad” au fost suspendate în perioada pandemiei pentru siguranța echipei și a distribuției, iar în prezent toată lumea așteaptă vești cu vedere la reluarea acestora. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton