Homepage  / Vedete / Vedete străine

EXCLUSIV „La Casa de Papel”: Lui Darko Peric, Helsinki în serial, îi e dor de România

EXCLUSIV „La Casa de Papel”: Lui Darko Peric, Helsinki în serial, îi e dor de România

de Redactia Tvmania

Pe 19 iulie, la Netflix, a avut premiera mult aşteptatul sezon 3 al serialului spaniol „Fabrica de bani” („La casa de papel/Money Heist”).

Reporterul TVmania a fost prezent, în mai, la Madrid, pe platourile de filmare ale serialului, unde a stat de vorbă cu regizorul producţiei, Jesús Colmenar, dar şi cu câţiva actori din distribuţie, printre ei şi Darko Peric, cel care îi dă viaţă lui Helsinki.

Actorul a ales să dea un scurt interviu doar reporterului TVmania la sfârşitul conferinţei, în română, limbă pe care o stăpâneşte foarte bine.

Darko, născut în Iugoslvaia în urmă cu 42 de ani, a povestit despre anii petrecuţi în ţara noastră şi cât de dor îi este de prietenii de aici. 

„În România am venit din Serbia în 1993 şi am stat 9 ani. Am făcut Facultatea de Medicină Veterinară, am stat în Bucureşti şi în Timişoara. Cu timpul mi-am descoperit pasiunea pentru actorie, iar în ‘95 am jucat în primul meu scurtmetraj la Bucureşti. În Spania sunt de 15 ani şi lucrez ca actor de 12. Merg o dată sau de două ori pe an la prietenii mei din România. Mi-e foarte dor de ei. Sper să am un proiect cât de curând şi acolo”, ne-a mărturisit el. Cu siguranţă Darko va avea timp de o vacanţă (în România sau în altă parte) de-abia din august, când va termina filmările sezonului 4 din „La Casa de Papel”, sezon care va avea premiera în 2020.

În timpul şederii sale la Timişoara, Darko a absolvit cu brio Facultatea de Medicină Veterinară, dar a și fost implicat în tot felul de activităţi artistice. A cântat în mai multe trupe punk, organizând şi câteva evenimente culturale.

După ce a părăsit România, înainte de a se muta defintiv în Spania, actorul a locuit pentru o perioadă şi la Berlin.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton