Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu: „Trăiesc de toate lângă Felix!”

EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu: „Trăiesc de toate lângă Felix!”

de Redactia Tvmania

Mihaela Rădulescu a dat căldura de la Monaco pe frigul din munţii noştri şi prezintă, alături de Cristian Bozgan, specialist în tehnici de supravieţuire, sezonul 4 al reality-show-ul „Ferma”, început pe 29 ianuarie la Pro TV şi difuzat de luni până miercuri de la 21.30. Prezentatoarea ne-a povestit cum s-a adaptat condiţiilor neprielnice, dar şi cum a trecut peste dorul de Felix şi Ayan.

 

TVmania: Mihaela, să nu rămânem cu lucrurile neterminate. Nu se aştepta nimeni să pleci de la „Românii au talent” şi, totuşi, ai făcut-o. Ne poţi spune de ce?

Mihaela Radulescu: Se întâmplă, în viața oricui, să ai alte priorități legate de viața personală. Am avut nevoie de o pauză pentru familie, exact în perioada preselecțiilor. Am știut dinainte, am anunțat din vreme, ca să fie timp să găsească o soluție și sunt fericită că am făcut alegerea corectă.

De ce ai acceptat să prezinţi „Ferma”? Crezi că ţi se potriveşte?

Mie îmi place să muncesc. Iar dacă am și timp și dacă proiectul mă animă, nu stau pe gânduri și aleg munca. „Ferma”, în noul format, e un experiment uman fabulos și o producție de televiziune cum nu prea mai există. E un pariu din care toată lumea are de câștigat – noi, echipa, concurenții, dar mai cu seamă publicul.

Cum te-ai adaptat la frigul din munţi?

M-am născut între munți, la Piatra Neamț, chiar dacă viața m-a mutat lângă mare. Am copilărit pe munți, am urcat Ceahlăul de zeci de ori, nu mă sperie nici zăpada, nici frigul.

Cum ţi se pare locul unde se filmează?

Nu cred că am văzut un loc mai potrivit pentru un astfel de format. Ninge de când am venit, am avut numai grade cu minus, deci e ce trebuie, ca să fie o provocare pentru toată lumea. Se filmează zilnic, fără absolut nicio zi liberă. Am mers la „Ferma” cu o mașină cu plug, pentru că suntem chiar într-o zonă izolată, cu case părăsite. Am și condus mașina aceea, am și învățat să folosesc plugul, că era prea tare distracția. Mă știți doar . De câteva zile, am și un ATV la dispoziție, deci nu pot să mă plâng că n-am momente de bucurie maximă, ador să conduc offroad. Mănânc ce mănâncă și echipa, dar am grijă să încap în aceleași haine cu care am venit. Sport fac zilnic, pentru că i-am chinuit pe colegii de la producție să-mi amenajeze o sală mică de sport, în care am câteva aparate, gantere și un bosu. E singura treabă pe care o cer şi Pro TV-ul nu mi-o refuză niciodată, pentru că își respectă vedetele. Deci, chiar am tot ce-mi trebuie ca să muncesc cu spor.

Cât timp vor dura filmările?

3 luni… lungi, fără nicio singură zi de pauză de filmări.

Cum te înţelegi cu Cristian Bozgan?

Cristi a fost surpriza totală a acestui proiect. Când am aflat cu cine o să prezint, am cerut și o poză, după ce mi-au spus numele, credeam că e o coincidență de nume. Îl știu pe Cristi de 20 de ani! Știu ce om grozav e, ce familie frumoasă are, ce pregătire militară specială are, ce specialist redutabil e în tehnici de supraviețuire.

Cum ţi se par concurenţii?

E un casting ca de film foarte bun, cu caractere diferite, personaje surprinzătoare, spumoase… La început, nu-mi plăceau chiar toți, nu-i cunoșteam pe toți, dar apropierea asta zilnică de ei, analiza de caz pe care o fac când îi urmăresc, e un exercițiu de viață colosal. Încă o dată m-am lămurit că nu e bine să judeci un om fără să-l cunoști, fără să vezi cum reacționează când ai nevoie de el sau când are nevoie de un sprijin. Nu-i ajut decât cu ridicarea moralului, când e cazul, pentru că nu au voie să fie ajutați nicicum, din afară. Vorbesc mult cu ei, îi privesc mult, îi ascult și învăț de la ei. De la toți.

Dacă ai fi fost concurentă la „Ferma” ce ţi-ar fi lipsit din tot confortul cu care eşti obişnuită?

Copilul și bărbatul. Și vreo ciocolată. Și cafeaua! Și intimitatea. Și telefonul . Deci, nu eram un concurent bun, mă descurc minunat ca prezentator .

Ce stil crezi că ți se potrivește mai mult: pe o scenă luminoasă, în rochie de seară, sau în cizme și blugi, undeva în munți?

Cred că cel mai mare atu al meu e fix treaba asta – dacă-mi dai un microfon, îmi fac eu scena… din orice. Și producătorii de televiziune știu asta. Cred că meseria asta poate fi făcută în orice condiții, dacă stăpânești contextul.

Cum ai început anul? Unde ai făcut Revelionul?

Acasă. Cu Ayan și Felix. Am tot fost plecați, deci am vrut ceva liniștit și de familie, mai ales că știam deja că voi pleca de-acasă pentru cea mai lungă perioadă de timp de până acum.

Ce planuri ai pentru 2019, atat pe plan profesional, cât și personal? Suntem siguri ca nu ai doar „Ferma” în agenda ta!

Da, și eu sunt sigură, dar deocamdată toată viața mea e despre „Ferma”. Și apoi despre o lungă vacanță la cald Mai povestim la primăvară despre ce va mai fi.

Ce mai face fiul tău, Ayan, la ce liceu e, ce pasiuni are?

E în clasa a X-a, învață foarte bine, știe ce vrea și… vrea o mulțime de lucruri grozave. Sunt tare mândră de cum a evoluat, de relația noastră atât de strânsă, de maturitatea lui în multe privințe, deși mereu mi-e dor să mai fie… puiul meu, în brațe. E mai înalt ca mine, e pasionat de școală și sport, e… tot ce mi-am dorit, ca mamă.

Dar Felix, iubitul tău, ce mai face? Ce vreţi să faceţi împreună anul acesta şi nu aţi avut ocazia în 2018?

Chiar e foarte greu să găsim ceva ce n-am făcut, împreună sau separat, că doar avem firi asemănătoare în privința nevoii de aventură și inedit, mai ales în zona sportului. Unii n-apucă să facă într-o viață ce facem noi într-o lună – azi un raliu, mâine antrenamente pentru acrobații cu elicopterul, o gală pe vreun covor roșu sau vreun salt cu parașuta, o zi pe barcă, alta în avion…, chiar trăiesc de toate lângă Felix și știu că suntem doi oameni norocoși, mai ales de când ne-am găsit unul pe celălalt. Ai dreptate, am fost alături de el în toate momentele lui importante, dar și el știe să mă facă să mă simt susținută și iubită – doar nu credeai că o să mă lase singură, prin munți, 3 luni? Și el și Ayan mă vizitează aici, chiar dacă e o aventură tot drumul până la mine. Dar cred că iubirea face totul mai simplu și… posibil. Am auzit de la Cristi o vorbă dreaptă – când ți-e foarte greu să faci ceva, încearcă să afli ce ușor pare totul când îți dorești să faci treaba aia cu toată ființa ta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton