Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Olimpia Melinte: „Mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere”

EXCLUSIV. Olimpia Melinte: „Mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere”

de Redactia Tvmania

Protagonista serialului „Vlad”, difuzat până de curând de Pro TV, așteaptă al doilea copil și ne-a dezvăluit când s-ar putea reîntoarce pe platourile de filmare.

Finalul celui de-al treilea sezon al serialului „Vlad”  a lăsat publicul în suspans și toată lumea este curioasă când ne vom bucura de o continuare. Olimpia Melinte, cea care a interpretat unul din personajele principale ale serialului, este în așteptarea celui de-al doilea copil, însă a mărturisit că s-ar putea reîntoarce oricând pe platourile de filmare:

„Încă nu mi-am propus nimic. Meseria noastră este destul de flexibilă așa că știu că mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere. Știu că îmi doresc câteva luni în care să stau cu bebelușul, deja visez la zilele în care ne vom plimba, vom lenevi și vom descoperi lumea împreună”, a declarat Olimpia Melinte în exclusivitate pentru TVmania.

Actrița ne-a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, își doreau foarte mult încă un copil, însă primele luni de sarcină au fost „complicate”: 

„Ne doream de ceva timp, dar nu ne așteptam să vină acum. A fost o surpriză pentru amândoi, dar vestea ne-a adus foarte multă bucurie și emoții. Primele luni au fost foarte complicate, m-am simțit foarte rău, dar acum, deja după patru luni încep să mă simt mult mai bine și pot să mă reîntorc plină de energie la proiectele pe care le-am lăsat să mă aștepte”.

Olimpia Melinte mai are un băiețel, Sasha, în vârstă de 6 ani. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton