Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Pavel Bartoș a fost un bărbat fericit și răsfățat pe timp de pandemie

EXCLUSIV. Pavel Bartoș a fost un bărbat fericit și răsfățat pe timp de pandemie

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș, coprezentator al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, ne-a povestit că a avut mai mult timp pentru familie și micile plăceri în această perioadă de stat acasă. 

 

TVmania: Dincolo de asocierea cu pandemia, cu ce rămâi în suflet legat de acest sezon „Românii au talent”? 

Rămân în amintire cu #un10perfect care a generat toate momentele din acest sezon și a făcut posibil să avem cea mai bună ediție din toate timpurile de <Românii au talent>

Am avut parte de momente de excepție din partea generației tinere care ne-au bucurat și ne-au dat încredere în viitor. Evident că rămân în suflet și cu cele două momente pentru care noi am apăsat butonul de Golden buzz și care suntem siguri că i-au bucurat și pe cei de acasă ca și pe noi. 

 

Spune-ne drept, în aceasta perioada, un Pavel Bartoș închis în casă cu 4 fete a fost sau nu cel mai fericit și răsfățat bărbat din lume? 

99.9% am fost cel mai fericit și răsfățat, dar nu pot să neg că 0.1% a tânjit după lumea de afară, după prieteni, după spectacole, după colegi.  Dar da, cu siguranță, mi-a făcut și ne-a făcut bine această perioadă. Am avut timp să mâncăm împreună, să facem teme, să ne jucăm. 

 

La ce te-ai specializat în aceasta perioadă: gătit, mâncat, lecții cu fetele, tv? 🙂

La toate, procentul a crescut considerabil. Hai să le luăm pe rând: la gătit a crescut cu 90%, la teme cu 70%, la făcut mișcare cu 50%, la citit cu 100% și la dormit….cu 300% ☺. 

 

Primul lucru pe care vrei să îl faci după revenirea la o viață relativ normală este?

Să apreciez mult mai mult lucrurile care, înainte, mi se păreau normale. Și primul lucru pe care-l voi face este să mă să mă plimb cât pot de mult pe străzi și să văd oamenii în jur. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton