Homepage  / Știri / Televiziune

Sezonul 2 al serialului „Medicul legist”/ „Coroner” are premiera azi la Diva. Ce ne-a declarat protagonista Serinda Swan la Madrid

Sezonul 2 al serialului „Medicul legist”/ „Coroner” are premiera azi la Diva. Ce ne-a declarat protagonista Serinda Swan la Madrid

de Redactia Tvmania

Serialul canadian „Medicul legist” (care are la bază romanele lui M. R. Hall) revine astăzi, 2 aprilie, la Diva, cu sezonul doi. Telespectatorii vor putea urmări un nou capitol din viața lui Jenny Cooper, văduvă, mamă singură și medic legist, în fiecare joi, de la ora 21.00. Sezonul doi, care are 8 episoade, s-a terminat în țara de origine pe 24 februarie. Cu ocazia lansării sale, NBC Universal a organizat la Madrid in februarie un eveniment pentru jurnaliștii din Europa, la care a fost prezent și reporterul TVmania. Astfel, am avut ocazia să stăm de vorbă cu Serinda Swan (35 de ani), talentata actriță care o interpretează pe Jenny Cooper și care a fost nominalizată pentru rolul din această producție la „categoria cea mai bună actriță” într-un serial dramatic la Premiile Academiei de Film Canadiene. 

Ce se întâmplă în noile episoade din „Coroner” 

În sezonul doi, Jenny trebuie să rezolve noi cazuri complicate, iar în același timp trebuie să își asculte instinctele și să facă față evoluției bolii tatălui ei, dorinței fiului ei de 18 ani de a se muta și experienței cu moartea pe care a avut-o iubitul ei, Liam (Éric Bruneau). Ca și când toate acestea nu erau suficiente, urmările unui incendiu de proporții într-un apartament îi declanșează lui Jenny un nou tip de anxietate extrem de periculoasă.

 

TVmania: Cum a fost atmosfera la filmările sezonului 2?

Serinda Swan: Atmosfera a fost minunată. Mereu te bucuri ca actor că ai fost ales și pentru sezonul 2 al unui serial, așa că eram din start entuziasmată. Au fost evident foarte multe momente amuzante pe platouri, cele mai multe le-am avut cu Ehren Kassam, cel care îl joacă pe fiul meu în serial. Ne-am făcut farse tot timpul.

Cum a fost reîntâlnirea cu Jenny, personajul tău, în sezonul 2?

În sezonul doi aș putea spune că m-am obișnuit și mai mult cu personajul meu, Jenny, a fost din nou foarte intens să-i dau viață, mai ales că în noile episoade are parte de și mai multe emoții și sentimente. Nu e nimic simplu pentru ea. Cred că am reușit să mă transpun foarte bine în acest personaj. Dacă la început eram mai mult atentă la ticurile faciale, la gestica lui Jenny, acum m-am axat pe ce transmite ea, am încercat să îi înțeleg mai bine emoțiile. Astfel am reușit să învăț de la ea cum poți să îți ții în frâu emoțiile și traumele și să-ți faci meseria în continuare. Mi-a fost greu să joc scenele când Jenny are atacuri de panică

Ce ai învățat de data aceasta de la Jenny?

Așa cum noi trecem prin schimbări de la un an la altul, așa și Jenny a trecut prin schimbări de la un sezon la altul. Ea a ajuns la momentul în care încearcă să facă față adevărurilor pe care le-a aflat în primul sezon. Ceea ce s-a întâmplat atât cu soțul ei, cât și cu sora au afectat-o foarte mult.

Ce ai făcut după filmările la „Medicul legist”?

Am terminat filmările la sezonul 2 în decembrie anul trecut, iar ulterior am făcut un scurtmetraj (n.r. – „Sentient”). 

Tatăl tău, Scott Swan, e regizor de teatru. Ți-ar plăcea să joci într-o piesa de-a sa? 

Da foarte mult, când eram mai tânără nu știu dacă mi-ar fi plăcut, însă acum mă simt pregătită. Probabil atunci dacă am fi lucrat împreună ne-am fi contrazis foarte mult :). Acum lucrurile s-au schimbat. 

Ce faci în timpul liber, ce pasiuni ai?

Buddha, câinele meu, îmi ocupă tot timpul, este prioritatea mea. Mereu ieșim împreună. Sunt pasionată de drumeții pe munte și ador să mă relaxez pe o plajă, important e să petrec cât mai mult timp în aer liber. De asemenea, îmi place foarte mult să tricotez. Iar această pasiune s-a născut în momentul în care mai toate prietenele mele au devenit mame și nu mai știam ce să le fac cadou. Așa că m-am gândit să le fac bebelușilor hăinuțe, ceva unicat. Când nu lucrez, sunt implicată în acte caritabile. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton