Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Smiley: „Am mers desculț prin iarbă, am grădinărit, am gătit, am jucat jocuri, am văzut seriale”

EXCLUSIV. Smiley: „Am mers desculț prin iarbă, am grădinărit, am gătit, am jucat jocuri, am văzut seriale”

de Redactia Tvmania

În cele două luni de izolare, Smiley – pe care îl putem vedea pe micile ecrane în edițiile înregistrate „Românii au talent” – s-a bucurat de timpul petrecut acasă și de lucruri pe care nu le mai făcuse de mult timp. 

 

Cum treci prin această perioadă, ce e mai simplu, dar cel mai greu pentru tine?

Smiley: Eu sunt un optimist incurabil, mereu încerc să văd părți bune, avantaje și soluții în orice. Este o situație în care nu puteam bănui vreodată că vom ajunge, dar ne adaptăm și la ea și ne învățăm lecțiile din ce reușim să înțelegem. E simplu și liniștitor să respecți regulile de siguranță impuse. Eu mă bucur de casă, de chitară, de colțul meu de făcut și ascultat muzică, de razele de soare pe care le simt când stau în curte, de câte o oră de sport pe bandă, de câte un joc de FIFA, de o mâncare bună, de un Skype cu ai mei, cu prietenii de la studio. Am reușit în perioada aceasta să filmez mai mult pentru vlogul meu @Smiley_Omul și să fac săptămânal live-uri pe canalul meu de YouTube unde se strâng din ce în ce mai mulți oameni. Nu ne putem plânge, ne avem unii pe alții și ne apar la fiecare pas tot felul de misiuni pe care suntem datori să le împlinim, proiecte de tot felul, demersuri sociale, artistice și caritabile, soluții salvatoare pentru industria muzicală și nu numai și care ne arată sensul și forța lui „împreună” în perioada aceasta. Cel mai greu? Faptul că nu mă întâlnesc cu ai mei, că nu merg la studio, să mă uite noaptea acolo cu băieții lucrând la câte o piesă, că nu am concerte și nu mă întâlnesc cu oamenii, dar hai să ne gândim sănătoși la cele bune și se vor îndrepta toate.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

unul a facut 💩🙈au mai ramas 🐕🐩 Va fi bine! ai link in BIO

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


Ai spus că ai slabit, că faci mai mult sport. Cum ai mai umplut restul timpului, ce muzică ai ascultat, ce seriale/filme ai văzut?

Oho, am făcut o mulțime de lucruri de care nu am mai avut timp de mult. Am mers desculț prin iarbă, am grădinărit, am gătit, am jucat jocuri, am văzut seriale, am stat la soare, am vorbit cu toți cei de care îmi era dor prin Skype, am stat mai mult pe canalele mele, am filmat pentru vlog, am făcut live-uri foarte cool pe canalul meu de YouTube, dar cel mai mult am stat în colțul meu cu scule și am compus, am cântat la chitară, am vorbit cu băieții de la studio, am mai lucrat pe diverse piese și proiecte, am făcut o mulțime de planuri cu artiștii. O perioadă diferită, dar plină.  

Primul lucru pe care vrei să îl faci după revenirea la o viata relativ normală este?

În drum spre Pitești, la ai mei, fac un popas la studiourile Ha Ha Ha Production.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton