Homepage  / Seriale / Seriale americane

Există viață după „Urzeala tronurilor”! Actorul Aidan Gillen a semnat contractul pentru un nou serial

Există viață după „Urzeala tronurilor”! Actorul Aidan Gillen a semnat contractul pentru un nou serial

de Redactia Tvmania

Aidan Gillen, Littlefinger din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, va juca în „Blue Book”, produs de History Channel și avându-l ca producător executiv pe Robert Zemeckis.

 

Cele 10 episoade ale serialului dramatic „Blue Book”, creat de David O’Leary, au în centru o operațiune secretă a guvernului american, în anii 1950 – 1960, care avea drept scop studierea fenomenelor legate de OZN-uri. Aidan Gillen va interpreta personajul Dr J. Allen Hynek, un astrofizician și un sceptic al teoriilor legate de OZN-uri, recrutat de Air Force, pentru a conduce această operațiune clandestină, care trebuie să analizeze miile de cazuri care nu au încă o explicație.

Specialistul în efecte vizuale Robert Stromberg, deținător de Oscar și Emmy pentru „Avatar”, „Maleficent” și „Star Trek: The Next Generation”, va regiza primele două episoade. Sean Jablonski („Costume”) va fi showrunner.

Este primul rol post-„Urzeala tronurilor” pentru Aidan Gillen, al cărui personaj din serialul de la HBO a fost omorât la finalul sezonului 6.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton