Homepage  / Trailer

Ce ne pregătește filmul „Expend4bles”. Trailer

Ce ne pregătește filmul „Expend4bles”. Trailer

de Andreea Hentea,

Recent publicatul trailer al filmului „Expend4bles” ne-o arată pe eroina jucată de Megan Fox luându-se la bătaie cu durul Lee Christmas (Jason Statham) și pe 50 Cent alăturându-se popularei echipei de acțiune, scrie variety.com.

După aproape nouă ani de la „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu” (2014), Barney Ross (Sylvester Stallone) este gata să-i conducă din nou pe eroii celebrei serii „The Expendables”.

Primul trailer oficial al celui de-al patrulea film din franciza „The Expendables” a fost lansat recent, iar filmul „Expend4bles” va fi lansat la nivel internațional pe 22 septembrie și în cinematografele din România pe 29 septembrie.

„Eroi de sacrificiu” / „The Expendables” (2010), filmul care a inaugurat seria, îi avea pe generic pe mai toți așii filmelor de acțiune ai Hollywoodului, de la Sylvester Stallone la Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li și Eric Roberts, pentru ca în producțiile ulterioare să li se alăture Chuch Norris, Harrison Ford, Antonio Banderas, Mel Gibson și Wesley Snipes.

Ce ne pregătește Expend4bles

Deși eroii din titlu sunt vizibil împuținați acum, îi vom revedea în acest nou „Expend4bles” pe câțiva dintre veteranii seriei, precum Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, care își vor relua rolurile alături de liderul lor, jucat de Sylvester Stallone. Noile nume din distribuție sunt Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais și Andy Garcia.

Trailerul o arată pe Megan Fox reîntâlnindu-se cu personajul lui Statham, Lee Christmas, cu care are o relație complicată. După o luptă scurtă și încordată, în care fiecare își etalează abilitățile de apărare și atac, ea se alătură echipei de eroi pentru cea mai nouă misiune, în care se amestecă experți și nou-veniți, arme de toate felurile, nenumărate explozii și un sos abundent de violență și acțiune în mare viteză.

Al patrulea film vine după o pauză de nouă ani, cauzată de încasările mici ale peliculei „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu” în comparație cu primele două filme din serie, „Eroi de sacrificiu” și „Eroi de sacrificiu 2” (2012). În plus, Sylvester Stallone, care regizase primul film și însuflețise toată această poveste, se retrăsese temporar din proiect din cauza unor diferențe de viziune între el și realizatori.

Cu toate acestea, noul film, care include mai mulți specialiști în arte marțiale, precum Tony Jaa și Iko Uwais, este așteptat cu destul interes, fiind considerat o continuare dinamică și necesară pentru soliditatea francizei care a cucerit publicul nu doar prin bătăi și explozii, ci mai ales prin reîntâlnirea cu veteranii ecranului și prin umorul și autoironia pe care le implica aceasta. Nu lipsește nici clasicul moment în care Barney Ross /Stallone bate la ușa lui Lee Christmas / Statham, cu bine cunoscuta replică: „Am o problemă și am nevoie de ajutorul tău”.

Sylvester Stallone, care nu doar că a regizat primul film al francizei, ci a scris scenariul pentru primele trei filme, se concentrează acum doar pe rolul său. Scenariul filmului „Expend4bles” este scris de Max Adams și Spencer Coven, iar Scott Waugh este regizor.

Expendables 4. Trailer

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton