Homepage  / Filme Online / Netflix

„Operațiunea de recuperare 2”, film Netflix. Tot ce e important de știut despre pelicula cu Chris Hemsworth în rol principal

"Operațiunea de recuperare 2", film Netflix. Tot ce e important de știut despre pelicula cu Chris Hemsworth în rol principal
3

de Andra Stana,

Unul dintre cele mai mari filme de pe Netflix, Extraction / Operațiunea de recuperare, se întoarce cu o continuare în vara anului 2023. Chris Hemsworth se va întoarce pentru a-și relua rolul lui Tyler Rake. Iată tot ce știm până acum despre Extraction 2 de pe Netflix.

Fiind unul dintre cele mai de succes filme originale de pe Netflix, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că se pregătește o continuare. Filmul a depășit chiar și pelicule precum Bird Box, Murder Mystery și 6 Underground.

Sam Hargrave s-a întors pentru a regiza continuarea, împreună cu frații Russo, care sunt producători executivi. Cu toate acestea, doar Joe Russo este creditat cu scrierea poveștii, scrie whats-on-netflix.com.

Povestea din Operațiunea de recuperare 2, film Netflix

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în Operațiunea de recuperare 2, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix, Operațiunea de recuperare. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este deținută.

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave. Filmul este produs de compania AGBO a lui Joe și Anthony Russo. Joe Russo semnează scenariul. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film, iar Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili fac și ei parte din distribuție.

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González. Operațiunea de recuperare 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi.

extraction 2 film netflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Operațiunea de recuperare 2, teaser trailerul lansat la Tudum 2021

Care este stadiul de producție al filmului Operațiunea de recuperare 2

Inițial, Extraction 2 / Operațiunea de recuperare 2 trebuia să înceapă filmările în Sydney, Australia, dar din cauza restricțiilor Covid, producția a fost mutată la Praga, Republica Cehă.

Chris Hemsworth a confirmat, de asemenea, pe contul său de Instagram că filmările vor începe la sfârșitul lunii noiembrie 2021.

La data de 19 martie 2022, filmările la Extraction s-au încheiat și se aflau în post-producție.

În cadrul celui mai recent eveniment TUDUM de la Netflix, care a avut loc pe 24 septembrie, Netflix a publicat câteva imagini incredibile din culisele filmului Extracție 2.

Ulterior, s-a aflat că unele filmări au avut loc la Praga. Conform The Prague Reporter, „[Extraction 2] s-a întors în capitala cehă la începutul acestei luni [20 noiembrie 2022] pentru reluarea filmărilor la proiect, care s-au încheiat în weekend, după o perioadă scurtă de câteva săptămâni de filmare.”

Chris Hemsworth a anunțat pe 12 noiembrie, pe Twitter, că filmările pentru Operațiunea de recuperare 2 s-au încheiat.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton