Homepage  / Filme Online / Netflix

Operațiunea de recuperare 3 este deja în lucru la Netflix. Anunțul făcut de Chris Hemsworth

Operațiunea de recuperare 3 este deja în lucru la Netflix. Anunțul făcut de Chris Hemsworth
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Chris Hemsworth a anunțat că Extraction 3 / Operațiunea de recuperare 3 este deja în lucru, la Netflix. Vestea a venit după ce filmul al doilea din franciză a avut premiera pe 16 iunie 2023 și se bucură de un real succes.

Extraction 3 este deja în lucru la Netflix

Sâmbătă, Chris Hemsworth – care joacă rolul lui Tyler Rake în franciza „Extraction” / Operațiunea de recuperare – a participat la evenimentul global al fanilor Netflix, Tudum din Brazilia. Pe scenă, Hemsworth și regizorul, Sam Hargrave, au împărtășit vestea că un al treilea film din franciză este deja în lucru.

Hemsworth și Hargrave au dat startul evenimentului, urcând pe scenă în strigătele entuziaste ale mulțimii. Actorul și regizorul au profitat de timp pentru a le mulțumi fanilor pentru răspunsul copleșitor pe care l-au primit odată cu lansarea filmului „Extraction 2” – și au împărtășit faptul că vor oferi oamenilor mai mult.

Nu am fi fost aici fără voi, așa că vă mulțumesc foarte, foarte, foarte mult. Vă iubesc pe toți”, a spus Hemsworth mulțimii. „Aceasta este cea mai călduroasă primire pe care am primit-o vreodată, sunteți incredibili. Știu că abia am lansat Extraction 2, dar este cineva interesat să vadă mai mult din Tyler Rake în viitor?”.

Operațiunea de recuperare 3 este deja în lucru la Netflix. Anunțul făcut de Chris HemsworthIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Hemsworth a declarat: „Ei bine, ghiciți ce? Între noi fie vorba, vorbim deja despre Extraction 3. Mulțumesc pentru răspuns.”

Acesta este motivul pentru care facem filmele – răspunsul fanilor și sprijinul lor”, a mărturisit Hemsworth. „[Avem] datoria de a merge mai departe și să facem lucrurile și mai bune, cu o poveste emoțională mai profundă care să rezoneze cu oamenii. Am făcut un film de care am fost foarte mândri, iar răspunsul a fost uimitor.”

După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Tyler Rake (Chris Hemsworth) se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută”, este sinopsisul oficial al filmului Extraction 2, care este difuzat acum pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton