Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Extraction”, pe cale să se transforme în cea mai de succes premieră a platformei Netflix. Mesajul transmis de Chris Hemsworth

„Extraction”, pe cale să se transforme în cea mai de succes premieră a platformei Netflix. Mesajul transmis de Chris Hemsworth

de Redactia Tvmania

Cel mai recent film care îl are ca protagonist pe Chris Hemsworth, „Extraction”, e pe cale să se transforme în cea mai de succes premieră a platformei Netflix. 

Pelicula are în centru misiunea mercenarului Tyler Rake (interpretat de Chris Hemsworth), trimis în Bangladesh ca să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor aflat la închisoare. În ciuda numeroaselor accente dure, povestea se transformă într-o căutare emoționantă, iar felul în care fanii au primit filmul este pe cale să-l transforme în cel mai de succes lung-metraj lansat de Netflix.  

Recent, actorul a postat pe Instagram un video în care le transmitea fanilor că speră să fie sănătoși și că le mulțumește enorm tuturor celor care au vizionat „Extraction” și care l-au făcut să fie filmul nr. 1 pe planetă în momentul de față. 

La rândul său, Netflix a transmis un comunicat prin care a anunțat că „Extraction” este pe punctul de-a deveni cea mai vizionată premieră în raport cu data de lansare. Dat fiind că oamenii sunt izolați în casă din cauza pandemiei, filmele pot fi urmărite de toată familia, iar „Extraction”, despre care se estimează că va ajunge la 90 de milioane de familii în primele patru săptămâni de la lansare (care a avut loc pe 24 aprilie) va stabili astfel un record pentru puternica platformă de streaming. 

Filmul este regizat de Sam Hargrave (cel care a coordonat echipele de cascadori pentru filmele „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, „Răzbunătorii: Războiul infinitului” sau „Căpitanul America: Războiul civil”), iar scenariul este scris de Joe Russo, care a adaptat pentru ecran romanul grafic „Ciudad”, de Ande Parks. Alături de Chris Hemsworth, în film îi veți mai vedea pe Sam Hargrave, în rolul lui Gaetan, și pe frumoasa Golshifteh Farahani („Iubire persană”, „Exodus: Zei și regi”, „Paterson”). 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton