Homepage  / Seriale coreene

„Extraordinary Attorney Woo”: Noul serial coreean de la Netflix a primit propuneri pentru un remake american

„Extraordinary Attorney Woo”: Noul serial coreean de la Netflix a primit propuneri pentru un remake american

de Mioara Tronaru,

După numai șase episoade lansate în Coreea de Sud, toată media locală este plină de știri despre noul serial „Extraordinary Attorney Woo”. Pe Netflix (inclusiv românesc) sunt doar primele două episoade, va avea difuzare săptămânală, dar este deja pe locul 6 în Top 10 general și pe locul 1 în Top 10 seriale în altă limbă decât engleza, conform FlixPatrol.

Despre ce e vorba în „Extraordinary Attorney Woo”

Noul serial coreean de la Netflix urmărește cariera avocatei Woo Young Woo (Eun-bin Park). Este vorba despre o tânără care are o tulburare din spectul autismului. Tocmai a terminat magna cum laude facultatea și s-a angajat la o mare firmă de avocatură. Are un IQ de 164, o memorie extraordinară și o gândire creativă. În schimb, are mari deficiențe la inteligența emoțională, stă foarte prost la capitolul socializare și, în afară de legi, tot capul îi e plin de balene…

În primele două episoade care sunt disponibile pe Netflix, tânăra rezolvă două cazuri, își găsește un aliat la serviciu, pe avocatul Lee Joon Ho (Tae-oh Kang), și reușește să-și impresioneze șeful, pe Jung Myung Seok (Kang Ki-young), care voia s-o concedieze încă din primul moment în care a văzut-o.

„Extraordinary Attorney Woo” este un succes

În Coreea de Sud, au rulat primele șase episoade și, cu fiecare difuzare, serialul a crescut în audiențe și a devenit un subiect fierbinte în media locală. În top 10 al celor mai discutate seriale se află pe primul loc, urmat de „Alchemy of Souls” (care va veni și la noi, pe Netflix, din 23 iulie) și „Why Her?”.

Pe Netflix, „Extraordinary Attorney Woo” este pe locul 1 în topul celor mai vizionate seriale în altă limbă decât engleza, cu un total de aproape 24 de milioane de ore.

Mai multe oferte pentru un remake american

Conform producătorilor de la JTBC, „Extraordinary Attorney Woo” a primit numeroase propuneri din afara țării pentru a ceda drepturile de adaptare, scrie koreaboo.com. În special agențiile americane sunt interesate de preluarea poveștii. Producătorii serialului nu au dat niciun nume, dar au confirmat că sunt în discuții pentru un remake american și că sunt interesați de oferta primită.

„Extraordinary Attorney Woo” ar putea avea parcursul unui alt serial coreean cu un personaj autist, „Good Doctor”. Acesta a fost preluat în mai multe țări, iar varianta americană se bucură încă de succes și în această toamnă ajunge la sezonul al șaselea.

Trailer în „Extraordinary Attorney Woo”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton