Homepage  / Vedete străine

Extravaganță regală. În ce ipostază a fost surprinsă Kate Middleton

Extravaganță regală. În ce ipostază a fost surprinsă Kate Middleton
4

de Cătălina Matei,

Extrem de elegantă, atât din punct de vedere vestimentar, dar și prin atitudine, Ducesa Cambridge este mereu atentă la eticheta regală. Asta nu înseamnă că, uneori, nu mai face și excepții. Recent, în timpul unei vizite de lucru în Danemarca, fotografii prezenți au reușit să surprindă latura mai jucăușă a lui Kate.

Soția prințului William a ajuns marți în Copenhga într-o vizită de lucru de două zile pentru a vizita Centrul pentru Copilăria Timpurie al Fundației Regale, pe care l-a inaugurat anul trecut, în iunie.  Kate nu a fost însoțită de soțul său, iar la aeroport a fost întâmpinată de ambasadoarea Marii Britanii în Danemarca, Emma Hopkins.

Potrivit hellomagazine.com, prima oprire a ducesei de Cambridge a fost la Universitatea din Copenhaga, iar apoi s-a întâlnit cu părinții danezi la Muzeul Copiilor și a vizitat „Laboratorul de Joacă” (Lego Foundation PlayLab) din cadrul Universității.

Catherine Duchess of Cambridge visit to the LEGO Foundation PlayLab, Carlsberg Campus, University College Copenhagen, Denmark – 22 Feb 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dincolo de discuțiile oficiale legate de programele dedicate educației timpurii din Danemarca, soția prințului William, mamă la rândul ei a trei copii, a împărtășit cu cei prezenți și mici confesiuni legate de afecțiunea ei pentru copiii mici.

De altfel, Kate le-a împărtășit părinților unor bebeluși în vârstă de 8 luni că nu le poate rezista prichindeiilor. „William mereu se îngrijorează când mă vede în preajma copiilor sub un an. Pentru că ajung acasă și îi spun: Hai să mai facem unul!”, a povestit ducesa, potrivit aceleași surse amintite mai sus.

Catherine și William au trei copii: George, de 8 ani, prinţesa Charlotte, de 6 ani, şi prinţul Louis în vârstă de 3 ani.

Totodată, Kate a renunțat la eticheta regală și nu a putut rezista „tentațiilor” din cadrul  „Laboratorului de Joacă” (Lego Foundation PlayLab). Precum un copil mare, ducesa s-a dat pe tobogan, fără a renunța însă la tocuri!

Portrete speciale la aniversarea celor 40 de ani

Ducesa de Cambridge a împlinit pe 9 ianuarie 40 de ani, ocazie cu care au fost publicate trei portrete realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, în care Kate Middleton poartă rochii marca Alexander McQueen.

Portretele au fost publicate chiar de ziua ducesei și sunt cu totul aparte, diferite de imaginile date publicității de-a lungul timpului. 

Acestea au fost realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, celebru pentru ședințele sale foto cu manechine consacrate precum Naomi Campbell și Kate Moss.

Fotograful a descris ședința foto ca fiind ”un moment de pură bucurie”, adăugând că soția prințului William poate aduce lumii un plus de ”speranță” și ”energie pozitivă”, potrivitThe Guardian.

foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton