Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ezgi Asaroglu, protagonista din „Bahar: Viață furată” (Kanal D), a suferit de depresie

Ezgi Asaroglu, protagonista din "Bahar: Viață furată" (Kanal D), a suferit de depresie

de Redactia Tvmania

Ezgi Asaroglu, interpreta personajului principal feminin din serialul “Bahar: Viata furata”, care va avea premiera noului sezon luni, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D, s-a tratat anul trecut de depresie, potrivit presei din Turcia. 

La început, știrile pe această temă invocau drept cauză a depreisie sindromul „burnout” (epuizare). Ulterior, site-urile tabloide au arătat cu degetul spre Keremcem, colegul de platou al lui Ezgi Asaroglu, cu care actrița ar fi trăit o intensă poveste de dragoste și de care s-ar fi despărțit.

Deși cei doi nu au confirmat niciodată legătura dintre ei, numeroase fotografii au arătat, fără echivoc, că între cei doi actori a fost mai mult decât o relație pur profesională.

“Ezgi este distrusă. Nu mai mănâncă, a slăbit foarte tare și nu se poate concentra. Suferă enorm după despărțirea de Keremcem. La insistențele familiei, Ezgi a acceptat să meargă la psiholog”, a declarat un apropriat al actriței.

Pe Ezgi Asaroglu o puteți urmări într-un nou sezon al serialului “Bahar: Viață furată”, ce va fi difuzat la Kanal D, din 10 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20.00.

CITEȘTE ȘI:

Serialul „Bahar: Viață furată” revine la Kanal D cu episoade noi. Când se termină „Dragoste infinită”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton