Homepage  / Seriale / Seriale americane

Faimoasa Audrey Hepburn devine subiectul unui serial. Avem toate detaliile despre noua producție

Faimoasa Audrey Hepburn devine subiectul unui serial. Avem toate detaliile despre noua producție

de Ioana Maria,

Actrița Audrey Hepburn, o legendă a ecranului american adorată pe tot mapamondul, va fi personajul central al unui nou serial intitulat „Audrey”, informează deadline.com. 

 

Serialul despre viața renumitei actrițe va fi produs de compania „Wildside”, aflată în spatele celebrelor producții „Tânărul Papă” (2016) și „Prietena mea genială” (2018), iar scenariul său va fi scris de Jacqueline Hoyt („Soția perfectă”). La baza acestuia se va afla best-sellerul „Audrey at Home”, publicat în 2015, scris de jurnalistul și scriitorul italian Luigi Spinola împreună cu Luca Dotti (fiul actriței și al psihiatrului italian Andrea Dotti, cu care Audrey Hepburn a fost căsătorită între anii 1969 și 1982). Cei doi autori au combinat date despre biografia actriței cu anecdote, cu extrase din corespondența acesteia, rețete preparate de ea și fotografii de familie inedite. 

 

„Luca și Luigi au explorat în carte unicitatea personalității lui Audrey, portretizând-o atât ca muză a marilor creatori, cât și ca mamă și apoi ca activistă pentru cauzele umanitare, toate acestea alcătuind portretul unei fete care nu a încetat niciodată să se minuneze de darurile vieții”, a declarat un reprezentant al companiei Wildside, care va realiza serialul „Audrey”.

Încă nu se cunosc alte detalii despre poveste, în afară de faptul că aceasta va explora inclusiv anii de formare ai lui Audrey Hepburn. 

 

Audrey Hepburn, premiată cu Oscar pentru filmul „Vacanță la Roma” (1953), a devenit cea mai fotografiată femeie din lume, fiind extrem de admirată pentru frumusețea și eleganța ei unanim recunoscute. Ea a strălucit în filme superbe precum „Sabrina” (1954), „Mic dejun la Tiffany” (1961) sau „My Fair Lady” (1964), dar viața sa nu a fost niciodată tratată în detaliu într-o producție de anvergură, distribuită pe plan global. 

 

Actrița a revoluționat conceptul de strălucire hollywoodiană cu interpretările sale inspirate din filme și cu alura sa unică, ce a conferit o clasă și o grație aparte Hollywoodului. „Cu înclinația ei firească pentru modă, Audrey Hepburn a devenit un simbol al stilului într-o eră a starletelor vulgare, îmbinând interpretarea unor eroine memorabile cu farmecul ei regal și cu o sofisticare unică”, a scris revista Variety despre actriță. De-a lungul carierei, Audrey Hepburn a primit premiile Oscar, Emmy, Grammy, Tony, premiul umanitar Jean Hersholt și Medalia prezidențială pentru libertate. A murit în 1993, la 63 de ani. 

Scenarista serialului „Audrey”, Jacqueline Hoyt, a semnat scenariile mai multor producții de succes, printre care „CSI”, „Soția perfectă” și „Cei rămași”. Cel mai recent proiect al său este colaborarea cu regizorul Barry Jenkins la serialul „The Underground Railroad”, apropiata ecranizare a cărții (traduse și la noi) „Ruta subterană”, a scriitorului Colson Whitehead, premiată cu Pulitzer în 2017. Serialul, care îi va avea în rolurile principale pe Joel Edgerton, Megan Boone, Benjamin Walker și Lily Rabe, va fi difuzat de platforma Amazon. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton