Homepage  / Televiziune

Cine sunt Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor România 2022. Anunțul important făcut de Daniel Pavel

Cine sunt Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor România 2022. Anunțul important făcut de Daniel Pavel
7

de Roxana Mirea,

Jocul de imunitate de aseară, 31 ianuarie, de la Survivor România 2022, de la Pro TV, s-a încheiat cu victoria Războinicilor. Drept urmare, Faimoșii au fost nevoiți să se nominalizeze între ei... din nou. Cu multe victorii în palmares, Războinicii s-au bucurat să fie doar spectatori la Consiliu. Înainte de se propune spre eliminare, concurenții din echipa roșie au trecut prin jocul de imunitate personală, dar nu înainte ca Daniel Pavel să facă un anunț important și să impună o nouă regulă. Iată cine sunt Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor 2022.

Anunțul făcut de Daniel Pavel la Survivor 2022

Jocul de imunitate din ediția Survivor România 2022 de aseară, 31 ianuarie, s-a Încheiat cu victoria Războinicilor. Scorul a fost de 10-6, iar Faimoșii au fost din nou în situația de a propune spre eliminare o persoană din echipă. Înainte de a începe jocul de imunitate personală, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important.

„Trebuie să facem o precizare în această etapă a concursului nostru. În viitorul Consiliu, cel de nominalizare, pentru că la Faimoși diferența dintre fete și băieți este de 3, iată sunt 6 băieție și 3 fete, în acest punct, băieții nu vor putea nominaliza fete. Astfel, fetele devin imune în această etapă a competiției Survivor România. Vor participa însă la jocul de imunitate personală pentru că trebuie să avem o câștigătoare din partea fetelor, purtătoare de colan de imunitate pentru că vom avea nevoie de trei nominalizări.

Vă aduc aminte. Nominalizarea colectivă, nominalizarea purtătorului de colan masculin și nominalizarea purtătoarei de colan feminin. Fetele nu vor putea fi nominalizate. Este regula Survivor România”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Cine a câștigat jocul de imunitate personală la Survivor 2022

Cum a anunțat Daniel Pavel, chiar dacă fetele din echipa Faimoșilor nu au putut să fie nominalizate spre eliminare, ele au fost nevoite să participe la jocul de imunitate personală de la Survivior 2022. Cei care au ieșit învingători au fost Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu.

Nu simt că am avut ceva în plus față de colegele mele. Pur și simplu, am tratat asta ca pe un joc. Nu mi-am dorit imunitatea ca să nominalizez pe cineva și nu se pune problema de așa ceva, dar nu am putut să trec peste principiile mele de luptătoare, să pierd intenționat pentru a nu face o nominalizare”, a spus Elena Chiriac.

Chior, chior, dar cu echilibrul încă stau bine. Lăsând gluma la o parte, așa cum a spus și Elena, suntem sportivi și nu acceptăm o înfrângere. Chiar dacă știm să pierdem, e greu să o acceptăm. Eu am venit aici să îmi depășesc limitele. Uneori reușesc, uneori nu reușesc. Fac tot ce pot și dau tot ce pot ca să fie cât mai bine”, a declarat și Cătălin Zmărăndescu.

survivor-romania-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor 2022

Aseară, 31 ianuarie, Faimoșii au făcut nominalizări după ce au pierdut jocul de imunitate. În urma votului colectiv, Robert Niță se află în pericol de nominalizare. A urmat rândul Elenei Chiriac și al lui Cătălin Zmărăndescu de a nominaliza un coleg.

„E greu. Am rămas o mână de oameni. Eu am spus că mereu că voi vota din punct de vedere sportiv. În punctul acesta, îmi e foarte greu să spun asta. Singura opțiune ar fi Radu, Radu Itu. Cred că nu este în pericol de eliminare din punctul meu de vedere. Săptămâna trecută, când am luat totemul de  imunitate, eu tot pe Robert l-am votat, doar că a doua zi de dimineață m-am trezit din partea lui Radu cu niște remarci și reproșuri, care m-au lăsat precum statuile din jurul meu. „Băi, Cătă, de când ai totemul ăsta ești cu nasul pe sus”.

De ce? Nu am făcut nimic diferit sau ceva în plus. Motivul lui a fost că „dacă nu era Robert Niță, mă votai pe mine”. Apoi, a încercat să facă o ceartă cu mine din nimic. Dacă ai argumente solide, dă-mi-le. Dacă nu ai, taci și așteaptă să vezi ce răspunsuri primești. Un al doilea motiv pe care chiar nu l-am înțeles: De ce râd la glumele care se fac pe seama lui. Dacă tu accepți glumele, e vina ta, nu vina mea. Eu râd, vorbesc, tac, plâng când vreau eu”, și-a argumentat Cătălin Zmărăndescu votul.

Nu era un moment pe care să îl fi așteptat prea fericită, dar am învățat până acum în viața mea că dacă nu riști, nu câștigi. Motiv pentru care, în seara asta, o să risc și o să votez din punct de vedere strategic. Voi vota un om puternic, un om care a adus puncte echipei, un component important doar pentru că îmi doresc ca oamenii de acasă să voteze din punct de vedere sportiv și să îmi susțină strategia. Nu avem nevoie de încă un om apt de a intra pe traseu să iasă. Avem un om accidentat care da, ne susține moral, dar nu poate aduce puncte echipei, așa că eu o să îl votez pe TJ Miles”, a spus și Elena Chiriac.

Așadar, Faimoșii propuși spre eliminare sunt Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton