Homepage  / Vedete străine

Familia actorului Burak Özçivit se mărește. Fahrie Evcen este însărcinată cu cel de-al doilea lor copil

Familia actorului Burak Özçivit se mărește. Fahrie Evcen este însărcinată cu cel de-al doilea lor copil

de Anda Dincă,

Frumoșii actori Burak Özçivit (37 de ani) şi Fahriye Evcen (36 de ani) își vor mări familia anul acesta. Fahriye ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil, susțin cei de la „Gazete Magazin”.

„Soții Burak Özçivit-Fahriye Evcen, care și-au luat în brațe primul copil, pe Karan, în 2019, sunt entuziasmați că vor mai avea un bebeluș. S-a aflat că Evcen era însărcinată în 2 luni și jumătate”, au anunțat cei de la Gazete, atât pe site, cât și pe rețelele se socializare.

Burak și Fahriye nu au făcut încă o declarație cu privire la această știre. Cu toate acestea, fanii lor sunt în culmea fericirii de când au aflat. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul turcesc. Paparazzi sunt mereu pe urmele lor și de fiecare dată când îi surprind împreună, ba la cumpărături, ba la cinema, ba la vreun eveniment, cei doi actori le răspund mereu cu zâmbetul pe buze.

La sfârșitul lunii iunie, pe 29, Burak și Fahriye împliniesc cinci ani de căsătorie. Cei doi s-au îndrăgostit la filmările dramei din 2015 “Aşk Sana Benzer”. Înainte de acest proiect, în 2013-2014, cei doi au mai avut ocazia să facă pereche și într-un serial “Çalıkuşu”, o producție de epocă atât de așteptată și la noi de fani. 

Ce se întâmplă cu carierele lor

Înainte de a rămâne însărcinată cu micuțul Karan (care pe 13 aprile a împlinit 3 ani), Fahriye a ales să ia o pauză de la actorie și să se dedice întru-totul familiei. Asta nu a făcut-o să renunțe la cariera ei de influencer și model, participând la campanii publicitare și ședințe foto. Totuși, anul trecut, Fahriye a ales să se întoarcă pe platourile de filmare.

Ea a jucat în sezonul al doilea al serialului istoric “Uyanış: Büyük Selçuklu”, intitulat “Alparslan: Büyük Selçuklu”. A avut alături un alt actor turc cunoscut, Barış Arduç (interpretul sultanul Alparslan). 

În acest serial de epocă, care s-a terminat la postul turcesc TRT 1 pe 30 mai, Fahriye i-a dat viață personajului Akça Hatun (soția sultanului Alparslan). Pentru acest rol a fost nevoită să ia lecții de călărie. “Alparslan: Büyük Selçuklu” s-a lansat în Turcia la TRT 1 în noiembrie 2021 și a avut 27 de episoade.

Conform diziseti.tv, serialul se va întoarce cu un nou sezon în luna noiembrie, însă până în prezent a fost confirmat doar Bariș Arduç.

Ce se știe concret este că filmările vor începe în luna august și că producătorii caută în continuare actrița care să interpreteze rolul principal feminin, adică pe a doua soție a sultanului Alparslan, Seferiye Hatun.

Burak a terminat de filmat sezonul 3 din “Kuruluș Osman”

În ceea ce îl privește pe Burak, acesta a terminat filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului de epocă “Kuruluș Osman”, care a fost lider de audiență la postul turcesc Atv. Așa că de pe 15 iunie Burak e oficial în vacanță și poate să fie alături de soția lui în primele luni de sarcină.

Cel mai probabil actorul va pleca și într-o vacanță alături de familia sa pe litoralul turcesc, așa cum obisnuiește în fiecare vară. 

Starul serialului “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”), premiat cu Emmy International, a impresionat în pandemie telespectatorii turci cu rolul lui Osman Gazi, fiul lui Ertuğrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman, producția “Kuruluș Osman” fiind vândută până acum în 32 de țări.

Serialul nu s-a terminat definitiv acum în iunie, ci va continua din toamnă și cu sezonul al patrulea, scriu cei de la haberler.com. Deocamdată nu a fost anunțată distribuția noului sezon. Un lucru este cert, Burak se va întoarce cu rolul lui Osman Bey.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton