Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Familia Bundy”. După 20 de ani, Katey Sagal privește înapoi cu mânie

„Familia Bundy”. După 20 de ani, Katey Sagal privește înapoi cu mânie

de Redactia Tvmania

Actrița Katey Sagal, care a interpretat rolul Peggy Bundy în celebrul sitcom american „Familia Bundy” / „Married with Children”, acuză acum producția de misoginism.

Anul acesta, se împlinesc 30 de ani de la primul episod (difuzat la ei pe 5 aprilie 1987) și 20 de la episodul final (care a ajuns pe ecranele americane pe 9 iunie 1997) care încheia cele 11 sezoane ale sitcomului care a primit de-a lungul timpului 7 nominalizări la Globurile de Aur.

După cum vă amintiți (serialul a rulat și la noi pe Pro TV), Al Bundy (Ed O’Neill) era un vânzător de pantofi pentru femei, mizantrop și cu o viață mizerabilă. Își ura serviciul, nevasta – Peggy (Katey Sagal) – era leneșă și cheltuitoare, iar copiii, aiuriți.

Acum, la 20 de ani după terminarea sitcomului, Katey Sagal analizează cu severitate producția care a făcut-o celebră. Actrița, care a mai jucat în „Sons of Anarchy” sau „The Bastard Executioner”, și-a publicat în martie 2017 memoriile – „Grace Notes: My Recollections” și într-un interviu de promovare acordat AOL’s Build Series, acesta face referire și la serial:

„A fost un show foarte misogin… Femeile erau prezentate într-o manieră foarte negativă. Peg nu avea nicio legătură cu mine. Nu era decât munca mea de actor acolo, nu părerile mele. Dacă m-ați întreba pe mine, eu nu cred că femeile ar trebui portretizate în acea manieră, bineînțeles că nu cred asta. Dar a o juca pe Peg Bundy nu are nicio legătură cu convingerile mele”, a declarat Katey Sagal.

Foto: https://www.facebook.com/KateyLSagal

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton