Homepage  / Vedete / Vedete străine

Familia Kardashian a anunțat lansarea unui nou show

Familia Kardashian a anunțat lansarea unui nou show

de Redactia Tvmania

După ce la începutul lunii septembrie, Kim Kardashian a anunțat pe rețelele sale de socializare că celebrul reality show Keeping Up With The Kardashians se încheie, după 20 de sezoane, iată că celebra familie nu stă prea mult in vacanță. 

Mama și managerul familiei, a anunțat prima că vor reveni pe micile ecrane din Statele Unite cu un nou show, care va fi transmis de platforma Hulu.

 „Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall și Kylie vor crea conținut ce va fi difuzat exclusiv de Hulu, în Statele Unite ale Americii. Se așteaptă ca show-ul să debuteze la sfârșitul lui 2021″, anunță CNBC.


 

Pleacă de la E! după 13 ani!

Clanul Kardashian a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune E! după 13 ani. Primul sezon din Keeping Up With The Kardashians a debutat în 2007. De atunci familia a devenit faimoasă și a reușit să construiască un imperiu financiar. 

„Pentru fanii noștri minunați, 

Cu inimile îndurerate am luat decizia dificilă de a ne lua rămas bun de la Keeping Up with the Kardashians. După 14 ani și 20 de sezoane, sute de episoade, suntem mai mult decât recunoscători față de toți cei care ne-au urmărit de-a lungul acestor ani – atât în clipele bune, cât și în cele rele, atunci când am fost fericiți, când am plâns. Vom prețui pentru totdeauna amintirile minunate și oamenii pe care i-am întâlnit în tot acest timp. Fără Keeping Up with The Kardashians nu aș fi unde sunt astăzi. Sunt incredibil de recunoscătoare tuturor celor care au urmărit show-ul, care m-au susținut pe mine și pe familia mea în acești 14 ani incredibili. Acest show ne-a făcut cine suntem astăzi și vom fi datori față de toți cei care au jucat un rol în modelarea carierei noastre și schimbarea vieții noastre pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Kim Kardashian.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton