Homepage  / Articole

Familia lui Michael Jackson se luptă pentru avere

Familia lui Michael Jackson se luptă pentru avere

de Redactia Tvmania

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au, începând de astăzi, doi tutori, pe nepotul TJ Jackson și pe mama starului. TJ fusese numit tutore temporar la începutul săptămânii, pe fondul unor conflicte în familia starului decedat în 2009, care au în prim plan averea acestuia, cât și starea de sănătate a lui Katherine Jackson, scrie Daily Mail.

Prince, Paris și Blanket s-au aflat în mijlocul unui scandal ce a avut ca fundal lupta pentru averea de câteva sute de milioane de dolari a lui Michael Jackson.

Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, care a fost numită tutorele copiilor lui Michael Jackson, conform dorinţei exprimate de star în testamentul său, a fost dată dispărută de nepoata ei Paris săptămâna trecută. Ulterior, membri ai familiei au spus că ea se odihneşte, la recomandarea unui medic, în locuinţa din Arizona a uneia dintre fiicele sale, informează Mediafax.

„Au apărut zvonuri potrivit cărora aş fi fost răpită”, a declarat Katherine Jackson în interviul acordat ABC News. „Sunt aici, astăzi (miercuri, n.r.), să le spun tuturor că sunt bine… Copiii mei nu mi-ar face asta niciodată”, a mai spus ea.

Katherine Jackson a mai spus că decizia privind acordarea custodiei copiilor lui Tito a fost luată pe baza „unei grămezi de minciuni”. „Mă simt devastată că, în timp ce eram plecată, nepoţii mei au fost luaţi de lângă mine şi mă întorc acasă”, a mai declarat ea.

Janet Jackson și-a pălmuit nepoata

Luni seară, cântăreaţa Janet Jackson a pălmuit-o pe nepoata ei Paris Jackson şi a insultat-o, spunându-i că este „o nemernică mică şi răsfăţată”, în timpul unei altercaţii care a avut loc în reşedinţa pe care mama ei, Katherine, o deţine în oraşul Calabasas din California.

Randy, Jermaine şi Janet Jackson – trei dintre fraţii lui Michael Jackson – au sosit la reşedinţa mamei lor din Calabasas cu scopul de a-i lua cu ei pe cei trei copii ai megastarului şi a-i duce la bunica lor, în Arizona, unde aceasta se odihnea de câteva zile. Cei trei copii nu au fost de acord cu decizia familiei, fapt care a determinat-o pe Janet să o pălmuiască pe Paris şi să îi spună, potrivit site-ului TMZ.com, că este „o nemernică mică şi răsfăţată”.

Paris a reacţionat imediat şi i-a strigat mătuşii sale: „Aceasta este casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieşi naibii afară!”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton