Homepage  / Vedete străine

Familia regală, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a. Ar fi împlinit 97 de ani

Familia regală, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a. Ar fi împlinit 97 de ani

de Roxana Mirea,

Regina Elisabeta a II-a, care a murit în septembrie 2022, ar fi împlinit astăzi, 21 aprilie 2023, vârsta de 97 de ani. Familia regală îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, publicând un mesaj emoționant și o fotografie, pe contul oficial de Instagram. De asemenea, Prințul și Prințesa de Wales au publicat și ei o imagine cu regina în care aceasta apare înconjurată de nepoții și strănepoții ei.

Familia regală aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a

Remarcându-i „viața și moștenirea incredibilă„, contul oficial de Instagram al familiei regale a împărtășit un omagiu emoționant adus regretatei suverane, alături de o fotografie în care Elisabeta ține în mână un buchet de flori și poartă o ținută albastru deschis.

Astăzi ne amintim de viața și moștenirea incredibilă a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, la cea de-a 97-a aniversare a sa. Când Majestatea Sa s-a născut, în aprilie 1926, Prințesa Elisabeta și familia sa nu se așteptau că într-o zi va deveni regină. În urma abdicării unchiului ei, Regele Edward al VIII-lea, în 1936, tatăl ei a urcat pe tron.

Când Regele George al VI-lea a murit, în februarie 1952, Prințesa Elisabeta a devenit Regina Elisabeta a II-a, la doar 25 de ani. Majestatea Sa a devenit cel mai longeviv monarh al Marii Britanii – singurul din istorie care a sărbătorit un Jubileu de Platină”, este mesajul publicat de familia regală.

Fotografia a fost făcută la Edinburgh în iunie 2022, la scurt timp după Jubileul de Platină al regretatei regine. Regina Elisabeta a murit la câteva luni după acest eveniment, la 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Prințul William și Kate Middleton, imagine emoționantă cu regina Elisabeta

De asemenea, Prințul William și Kate Middleton i-au adus și ei un omagiu reginei Elisabeta. Cei doi au publicat o imagine în care regina apare înconjurată de o parte dintre nepoții și strănepoții ei.

„Astăzi, Majestatea Sa Regina Elisabeta ar fi împlinit 97 de ani.

Această fotografie – care o înfățișează alături de unii dintre nepoții și strănepoții ei – a fost făcută la Balmoral vara trecută”, este mesajul care apare pe contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Sarah Ferguson i-a adus și ea un omagiu reginei. „Astăzi ar fi fost ziua de naștere a Majestății Sale Defuncte Regina, care ar fi împlinit 97 de ani, iar eu îmi voi petrece ziua gândindu-mă la ea”, a postat Sarah pe Instagram, alături de o imagine cu o Elisabeta tânără.

Timp de peste 70 de ani a fost o prezență constantă și fermă în viața noastră națională, iar pentru mine a fost o soacră, prietenă și consilieră minunată”, a adăugat ea. „Mi-e dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele.”

Omagiile aduse reginei Elisabeta au loc înainte de încoronarea regelui Charles, care va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton