Homepage  / Articole

Fani ai SF-urilor, vi se pregăteşte ceva!

Fani ai SF-urilor, vi se pregăteşte ceva!

de Redactia Tvmania

De la fenomenul „Star Trek” – căruia postul Discovery Science i-a dedicat un documentar special difuzat în 7 octombrie, până la „Looper: Asasin în viitor”, pelicula pe care criticii o vorbesc de bine şi care va avea premiera pe 5 octombrie, sau la cele mai tari SF-uri care vor fi prezente pe marile ecrane din 2013 încolo – aflaţi informaţii interesante în paginile speciale din TVmania din 1 octombrie.

 

Românii s-au îndrăgostit de „Star Trek” o dată cu difuzarea de către TVR, în anii ’90, a seriei „Star Trek: Generaţia Următoare (1987–1994)”, cu căpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) la conducerea navei Entreprise.

Actorul provenea din elita teatrului englezesc şi nu era deloc pregătit pentru programul prelungit de pe platourile de filmare. „Adevărul este că toţi acei ani la Compania Regală Shakespeare – timp în care am jucat regi, împăraţi, prinţi şi eroi tragici – au fost doar o pregătire pentru a sta în scaunul căpitanului de pe Enterprise”, povestea acesta mulţi ani mai târziu.

În ce priveşte filmul pentru marele ecran, din seria SF-urilor cu pretenţii se desprinde “Looper: Asasin în viitor”, cu Bruce Willis şi Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale.

Anunţat de unii critici drept cel mai bun film despre călătoria în timp de la „Armata celor 12 maimuţe” încoace, „Looper: Asasin în viitor” este un SF în care eroul – un asasin plătit – descoperă că este pus să-şi lichideze propra versiune mai bătrână.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton