Homepage  / Ultimul număr

Edward se însoară cu Bella în “Zori de zi”!

Edward se însoară cu Bella în “Zori de zi”!

de Redactia Tvmania

„Saga Amurg: Zori de zi – Partea I” promite să aducă o schimbare de imagine francizei care produce suspinuri continue în rândurile adolescenţilor de pretutindeni (şi nu numai). Penultimul film al seriei oferă fanilor o nuntă, sex (în sfârşit!) şi o naştere sângeroasă.

Sofia Coppola – aplaudată intens la festivaluri de film celebre şi laureată cu Oscar pentru „Rătăciţi printre cuvinte” (2003) – ar fi vrut să regizeze ecranizarea ultimei cărţi a profitabilei serii a lui Stephenie Meyer. Nu i-a ieşit pentru că dorea să concentreze informaţia într-un singur film şi nu două, cum a plănuit studioul de producţie, dar acesta e un indiciu privind uşoara superioritate a primei părţi din „Zori de zi” faţă de restul francizei.

Scenariul e scris de aceeaşi Melissa Rosenberg (care, pe de o parte, a scris „Dansul dragostei”, pe de alta – episoade nominalizate la Emmy din excelentul serial „Dexter”). Prin urmare ne putem aştepta la acelaşi amestec de vârcolaci dezbrăcaţi până la brâu (şi încordaţi bine) şi priviri languroase de vampir strălucitor (şi el dezgolit – Robert Pattinson a povestit că şi-a antrenat muşchii timp de şase luni, pentru a da şi el bine pe marele ecran, nu doar colegul Taylor Lautner).

Dar cum ultima carte a lui Meyer duce relaţia protagoniştilor Bella (Kristen Stewart) şi Edward (Robert Pattinson) la un nou nivel, iar regizorul filmului e Bill Condon (care a mai făcut „Kinsey” şi „Dreamgirls”) vom vedea sigur şi pasiune dezlănţuită.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton