Homepage  / Știri

Fanii „Pariu cu viaţa” au participat la filmările pentru noul sezon

Fanii "Pariu cu viaţa" au participat la filmările pentru noul sezon

de Redactia Tvmania

Serialul "Pariu cu viaţa" revine cu un nou sezon la Pro TV, pe 13 martie, urmând să fie difuzat în fiecare miercuri, de la ora 21.30.

Aproximativ 4.000 de tineri, fani ai serialului,  şi-au dorit să filmeze alături de membrii LaLa Band şi s-au înscris la castingul pentru figuraţie specială organizat pe pagina oficială de Facebook. 50 dintre participanţii la acest casting şi-au împlinit visul şi au jucat alături de idolii lor.

În prezent, pagina de Facebook „Pariu cu viaţa” a depăşit 370.000 de fani. În fiecare zi, prin intermediul acesteia, membrii LaLa Band îşi ţin la curent fanii cu ultimele noutăţi din viaţa lor.

„Comunitatea de fani creată pe Facebook ne face să fim mândri că ne apreciează munca pe care o depunem. Am fost plăcut surprinşi să vedem câte pagini sunt create pe Facebook de către fanii noştri”, spune Vlad.

„Pagina mea oficială are foarte multe Like-uri, peste 55.000, şi profit de ocazie să le mulţumesc tuturor care au dat Like şi care urmăresc în continuare fiecare post pe care îl pun, e adevărat, mai rar decât mi-aş dori”, spune Criss.

[imagebrowser id=1164]

„Fanii ne iubesc cu adevărat”

„Ne face plăcere să vorbim cu ei şi să îi ţinem la curent cu tot ce facem. Postăm tot felul de poze şi statusuri care să cuprindă ipostaze din viaţa noastră”, povesteşte Alina.

„Întotdeauna fanii ne-au susţinut şi ne-au făcut să simţim că ne iubesc cu adevărat. Pe lângă prezenţa lor la concerte şi toate evenimentele la care am participat, ei ne susţin foarte mult şi pe Facebook. Aşa putem să ştim ce îşi doresc ei de la noi şi de la tot ceea ce ţine de LaLa Band şi Pariu cu viaţa”, declară Dorian.

„Răspund la mesaje, e adevărat, nu la toate, pentru că sunt extrem de multe, însă e foarte importantă părerea lor despre ceea ce fac”, spune Sore.

„Este extrem de important să ţinem legătura cu fanii noştri pe Facebook, pentru că aşa aflăm şi părerile lor despre ce facem noi, despre poveştile lor şi practic noi aşa comunicăm cu LaLa Nation!”, spune Bubu.

„Feedback-ul pe care îl primesc de la fani este pozitiv, ei sunt super entuziasmaţi şi asta mă bucură foarte tare”, spune Liviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton