Homepage  / Cinema

„Fantastic Beasts and Where to Find Them”: spin-off-ul lui „Harry Potter” va începe filmările…

„Fantastic Beasts and Where to Find Them”: spin-off-ul lui „Harry Potter” va începe filmările…

de Redactia Tvmania

David Heyman, producătorul celor opt părți din „Harry Potter”, dezvăluie că filmările pentru noul blockbuster nu se vor desfășura în următoarea perioadă.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Întrebat de „Collider”, David Heyman a confirmat că prima parte va avea premiera în cinematografe pe 18 noiembrie 2016. Și a insistat pe faptul că Warner Bros se concentrează deocamdată pe prima parte, și nu pe celelalte două prevăzute să apară în 2018 și 2020.

„Deocamdată, lucrăm numai pentru acest film. Și ne gândim că filmările vor începe undeva pe la sfârșitul verii acestui an”.

Acum, proiectul nici măcar nu a ajuns la faza de casting. J.K. Rowling a terminat de scris scenariul, iar scriitoarea are în continuare încredere în regizorul David Yates, care este responsabil pentru „Harry Potter”, de la 5 la 7. Producătorul David Heyman a mai declarat că directorul artistic Stuart Craig, care a creat decorurile pentru întreaga poveste, se va întoarce și pentru acest spin-off.

Acțiunea din „Fantastic Beasts and Where to Find Them” se derulează în același univers, dar va avea loc cam cu 70 de ani înainte de nașterea lui Harry Potter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton