Homepage  / Știri / Televiziune

“FANtastic Show” își modifică ora de difuzare. Cine sunt invitații de sâmbăta aceasta

“FANtastic Show” își modifică ora de difuzare. Cine sunt invitații de sâmbăta aceasta
12

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, 29 iulie, la “FANtastic Show, continuă meciul verii dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. Cu un scor confortabil de 5 la 1 pentru el, Liviu Vârciu intră în competiția de sâmbăta aceasta alături de Ramona Bădescu și Adriana Trandafir, în timp ce Andrei Ștefănescu va încerca să reducă din diferența de pe “tabela de marcaj”, avându-i în echipă pe Tavi Colen și iubita acestuia, Emma.

Potrivit unui comunicat Antena 1, emisiune prezentată de Ristei va începe sâmbăta aceasta de la ora 22.30.

Ca de obicei, Florin Ristei va arbitra partida fantastică de la mijlocul “terenului”, în timp ce prestațiile celor două echipe vor fi jurizate și comentate de Zuza din Cotroceni și Neluțu din Berceni, alias Paula Chirilă și Pepe.

Și de această dată, concurenții vor trebui să-și demonstreze talentele mai mult sau mai puțin știute în cadrul unor probe dintre cele mai haioase. “Limbo”, “Cuvintele tabu”, “Recunoaște melodia” ori “Rezistența la râs” sunt o parte dintre ele. De asemenea, “Proba de grup”, “Memoria”, Butoaiele cu apă”, “Bila rotitoare”, “Paharele acrobat” și “Înapoi la școală” sunt celelalte probe în care Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Emma și Tavi Colen, alături de căpitanii lor, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, vor trebui să-și arate aptitudinile.

Care echipă va reuși să câștige trofeul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.30, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”.

GA_130617_Fantastic_0005Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Antena 1 va avea în programul de sâmbătă seară un film cu Jackie Chan

Grila de programe a postului Antena 1 a suferit modificări în cursul acestei săptămâni. Astfel, de la ora 20.30 veți putea urmări filmul „Oră de vârf”/„Rush Hour” (1998), cu Chris Tucker, Jackie Chan și Elizabeth Pena în rolurile principale.

 

În film, Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon. Simpaticul maestru în ale artelor marțiale reușește să preîntâmpine scoaterea ilegală a unor antichități chinezești, orchestrată de un clan mafiot asiatic.

Peste doi ani, în Los Angeles, șeful acestui clan, înfricoșătorul lord al crimelor, Juntao, mânat de răzbunare, pune la cale răpirea fiicei de 11 ani a consulului. Deși FBI-ul îl asigură pe consul că îi vor găsi fiica în cel mai scurt timp posibil, acesta, neîncrezător în promisiunile lor, apelează la favoritul său și totodată antrenorul personal de arte marțiale al fiicei sale, nimeni altul decât Lee.

Acesta se apuca imediat de investigație, dar trebuie să-l accepte partener pe James Carter, detectivul cu cea mai bogată gură din Los Angeles. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton