Homepage  / Știri

Fără copii în „Anatomia lui Grey”

Fără copii în „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Al şaptelea sezon al serialului „Anatomia lui Grey” începe în SUA pe 23 septembrie, iar interpreţii „cuplului de aur” Meredith-Derek, Ellen Pompeo (40 de ani) şi Patrick Dempsey (44 de ani), au povestit câte ceva despre scenariul acestei serii site-ului tvguide.com. Atenţie, urmează spoilere!

Noul sezon va începe la ceva timp după atacul sângeros de la spitalul Seattle Grace, în urma căruia Derek a fost împuşcat aproape fatal, iar Meredith a pierdut sarcina de care nu spusese nimănui. „Ştiu că a evitat să-i spună lui Derek despre asta, dar o face în cele din urmă”, a explicat Pompeo. „Este devastat, pentru că – cred eu – el doreşte un copil mai mult decât ea”, a completat Dempsey pentru tvguide.com.

Producătorul executiv al serialului (difuzat şi la noi de postul naţional de televiziune), Shonda Rhimes, a explicat deja că seria a şaptea va fi una în care cadrele medicale de la Seattle Grace se vor maturiza, iar relaţia dintre Meredith şi Derek va trece de momentele de incertitudine de până acum: „Nu vom mai miza pe cartea «Sunt sau nu împreună». I-am spus lui Shonda că trebuie fie să-i despărţim, fie să-i împăcăm şi să le dăm o relaţie sănătoasă sau cel puţin una în care se luptă să comunice unul cu celălalt”, spune interpretul lui Derek. Cât despre un copil în familia Grey, actorul spune că mai avem de aşteptat: „Mai sunt două sezoane. Deci cred că se vor chinui cu asta şi probabil că nu seria asta, dar seria viitoare vom vedea şi un copil. Nu se va întâmpla prea rapid”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton