Homepage  / Știri

Fata lui tata: Frances Cobain suceşte minţi!

Fata lui tata: Frances Cobain suceşte minţi!

de Redactia Tvmania

Frances Bean Cobain, fiica de 19 ani a legendarului Kurt Cobain cu Courtney Love, şi-a petrecut adolescenţa în afara luminii reflectoarelor, însă a participat recent la o şedinţă foto care a aprins internetul, înfăţişând-o pe tânără ca pe o starletă a “epocii de aur” de la Hollywood.

Potrivit Ivillage.com, Frances a fost fotografiată de Rocky Schenk (sursa foto: rockyschenk.com) şi a apărut în diferite situaţii, fie savurând o ţigară, fie într-o sofisticată rochie de seară, părând să-l moştenească pe tatăl său măcar la capitolul aspect fizic. Artist damnat dar şi sex-simbol, Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, s-a sinucis la 27 de ani, în 1994.

Acest set de fotografii vine la scurt timp după un alt shooting, de data asta mai întunecat, cu fotografa Hedi Slimane, în care Frances joacă rolul rebelei tatuate.

Conform sursei menţionate, tânăra a început deja să fie descrisă drept noua muză a lumii modei, aşa că abilitatea de a-i face pe oameni să vorbească despre tine pare să fi rămas în familie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton