Homepage  / Filme Online / Netflix

Fate: The Winx Saga, sezonul 2, Netflix. Data lansării și la ce să ne așteptăm

Fate: The Winx Saga, sezonul 2, Netflix. Data lansării și la ce să ne așteptăm

de Andra Stana,

Fate: The Winx Saga este un serial dramă pentru adolescenți bazat pe serialul animat Nickelodeon Winx Club, care a fost creat de Iginio Straffi. În traducere Soarta: Saga Winx, producția se întoarce pentru un al doilea sezon pe Netflix în septembrie 2022. Iată ce știm despre noile episoade din serial, inclusiv noii membri ai distribuției.

Update, 7 septembrie 2022:

Fate: The Winx Saga, sezonul 2, revine la Netflix în septembrie 2022

Fate: The Winx Saga, sezonul 2, se lansează pe Netflix pe 16 septembrie 2022, cu titlul localizat „Soarta: Saga Winx”. Elevii de la Alfea trebuie să apere Solaria de puternicii dușmani care ar putea deja să se afle în școală. Bloom încearcă să-și controleze puterile.

Știrea inițială:

Povestea serialului Fate: The Winx Saga, Netflix

Fate: A Winx Saga este un serial de dramă teen-fantasy original Netflix, bazat pe seria de desene animate extrem de populară Winx Club.

Serialul este creat de Brian Young (care va reveni pentru sezonul 2), iar de regie se ocupă Lisa James Larsson, Hannah Quinn și Stephen Woolfenden, scriu cei de la whats-on-netflix.com. „Fate: A Winx Saga” este o colaborare între Archery Pictures, Rainbow S.p.A. și Young Blood Productions.

Printre primele imagini dezvăluite la Geeked Week de la Netflix se numără prima imagine a zânei pământene Flora, interpretată de Paulina Chávez.

Serialul a fost reînnoit în februarie 2021

În plus, deși nu se știe încă data exactă de lansare, se pare că Fate: The Winx Saga sezonul 2 va ajunge pe Netflix la nivel global în toamna anului 2022. Se așteaptă ca serialul să revină cu noi episoade în perioada 23 septembrie – 21 decembrie.

În februarie 2021, Netflix a dezvăluit prin intermediul conturilor sale de Twitter că Fate: The Winx Saga se va întoarce pentru un al doilea sezon.

Un videoclip de anunțare a sezonului 2 a fost, de asemenea, lansat pe YouTube pentru a confirma știrea.

„Cele șase episoade din primul sezon nu au făcut decât să zgârie suprafața acestei lumi incredibil de bogate și a zânelor puternice care o locuiesc. Pe măsură ce povestea lui Bloom continuă să evolueze, abia aștept să aflați și mai multe despre Aisha, Stella, Terra și Musa! Și nu se știe niciodată cine ar putea apărea la Alfea în următorul semestru…”, a declarat Brian Young, showrunnerul serialului.

Noi personaje pentru Fate: The Winx Saga sezonul 2

Potrivit sursei citate, sunt cel puțin trei personaje noi care vor fi introduse în sezonul 2, iar în iulie 2021, s-a aflat ce actori le vor interpreta.

  • Flora va fi interpretată de Paulina Chávez – Descrisă ca fiind o zână a Pământului, la fel ca verișoara ei Terra, având o fire ușuratică, dar ascunzând un secret întunecat. Pentru acest rol, a fost aleasă o femeie hispanică.
  • Sebastian va fi interpretat de Éanna Hardwick – Prezent în sezonul 2 din World of Winx, Sebastian va ajunge în serialul Netflix. Descris ca fiind un elev cu o minte strălucită, dar cu o moralitate îndoielnică.
  • Grey va fi interpretat de Brandon Grace – Personajul va fi un bărbat transsexual descris ca fiind un specialist cu un secret (toată lumea ascunde secrete în sezonul 2!). Mai mult, în sezonul 2 este stabilit să aibă o relație cu Aisha, pe care o obține cu ajutorul „farmecelor sale charismatice”.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton