Homepage  / Recomandări

Cine transmite FCSB – CS Universitatea Craiova

Cine transmite FCSB - CS Universitatea Craiova

de Ioana Maria,

FCSB- CS Universitatea Craiova este derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Partida se va diputa duminică, 3 aprilie, pe Arena Națională, de la ora 19:00.

Cine transmite FCSB – CSU Craiova LIVE

Meciul FCB – CS Universitatea Craiova va fi transmis pe 3 aprilie de la ora 19.00 de posturile de sport: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Look Sport.

FCSB s-a apropiat la 5 puncte de CFR Cluj. Dacă bate tot, echipa lui Toni Petrea poate deveni campioană. Dar primul hop este acest meci cu CS Universitatea Craiova.

FCSB poata conta pe toți jucătorii înainte duelului cu elevii lui Laurențiu Reghecampf. Paulo Vinícius (37 ani) a revenit după accidentare, s-a antrenat normal în ultima săptămâna și are toate șansele să fie folosit titular, iar Florin Achim (30 ani) a depășit problemele medicale și îi poate oferi o opțiune lui Petrea în flancul drept, acolo unde joacă Valentin Crețu (33 ani), potrivit Fanatik

De cealaltă parte, CS Universitatea Craiova se confruntă cu serioase probleme de lot, mulți jucători având gripă sau COVID-19. Finanțatorul Craiovei a anunțat că dacă nu ar fi existat pauza competițională, echipa sa nu ar fi putut juca derby-ul cu FCSB din cauza problemelor de sănătate din cadrul lotului. Mai mult, Rotaru a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a avut la antrenamente doar șapte seniori, restul componenților lotului fiind copii.

Derby-ul din etapa 3 a play-off-ului Ligii 1

În runda a doua din play-off, disputată înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, FCSB a învins-o dramatic, datorită unui gol marcat de Andrei Dumiter la ultima fază, pe FC Argeș, scor 3-2.

Datorită victoriei din Trivale, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care, în aceeași etapă, a remizat cu Farul, la Ovidiu, scor 0-0.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton