Homepage  / Nu rata!

Fed Cup: Simona Halep conduce echipa României împotriva Cehiei

Fed Cup: Simona Halep conduce echipa României împotriva Cehiei

de Redactia Tvmania

UPDATE: Iată şi programul meciurilor, potrivit Dolce Sport:

Sâmbătă:

Ora 13:00 Simona Halep – Karolina Pliskova

Petra Kvitova – Monica Niculescu

Duminică:

Ora 13:00 Simona Halep – Petra Kvitova

Karolina Pliskova – Monica Niculescu

Dublu: Raluca Olaru / Andreea Mitu – Denisa Alertova / Barbora Strykova

 

Echipele de Fed Cup ale României şi Cehiei se înfruntă în acest weekend, la Cluj. Meciurile au loc sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 februarie, şi sunt difuzate în direct de Dolce Sport.

Simona Halep of Romania plays her second round match at the US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City, NY, USA, on September 3, 2015. Photo by Corinne Dubreuil/ABACAPRESS.COM | 514206_004 New York City Etats-Unis United States

Deşi iniţial a anunţat că nu va face parte din lotul României pentru întâlnirea din Fed Cup cu Cehia, campioana en-titre Fed Cup, Simona Halep s-a răzgândit: și-a amânat operația pentru deviație de sept ca să poată participa la dispută.

Întâlnirea dintre cele două echipe de jucătoare de tenis va avea loc pe o suprafață rapidă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde sunt așteptați aproape 7.000 de spectatori.

Partida România – Cehia e programată în prima rundă (echivalentul sferturilor de finală) din Grupa Mondială a Fed Cup, cel mai înalt eșalon din competiția feminină pentru echipe naționale de tenis.

Tricolorele au ajuns acolo după o pauză de 24 de ani, în urma victoriei din barajul cu Canada de anul trecut, la care Simona Halep nu a participat, în vreme ce adversarele lor vin la Cluj în calitate de campioane en-titre în Fed Cup.

Meciurile de tenis din înfruntarea România – Cehia sunt difuzate în direct de la Dolce Sport, începând cu ora 13.00 (şi sâmbătă, şi duminică).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton