Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

VIDEO. Feli a lansat videoclipul piesei „Bună de iubit”, cu care participă la Eurovision

VIDEO. Feli a lansat videoclipul piesei „Bună de iubit”, cu care participă la Eurovision
7

de Redactia Tvmania

Feli Donose, cea mai cunoscută artistă dintre finaliştii de la selecţia naţională Eurovision, a lansat videoclipul piesei „Bună de iubit”, pe care o va cânta în concurs. Piesa este ca o declaraţie de independenţă a femeilor, fie că sunt mame, soţii, iubite, care vor şi pot să facă orice îşi propun.

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar „Bună de iubit” are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalţi. De aceea am scris piesa asta, ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim şi la noi şi să ne iubim un pic mai mult,“ a declarat Feli.

Feli a lansat videoclipul piesei „Bună de iubit”, cu care participă la Eurovision (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Videoclipul a fost regizat de Iura Luncaşu, aflat la a treia colaborare cu fosta concurentă de la „Vocea României”. “De când am ascultat piesa, m-am gândit că vreau să ies din convenţia femeii surprinsă în cartierul cu blocuri gri şi atmosfera apăsătoare. Aveam nevoie un spaţiu atemporal. Peniscola din Spania (n.r. – Oraş aflat pe Costa del Azahar) a fost prima variantă, mai ales că fusesem acolo cu proiecţia ultimului meu film şi ştiam locaţia. Am prieteni români care locuiesc acolo şi care au făcut posibilă această filmare în castelul din „Game of Thrones””, a explicat regizorul.

„Bună de iubit” se regăseşte pe albumul de debut al cântăreţei, lansat la finalul anului trecut, „Eu sunt Feli”, alături de hituri precum „Acasă”, „Timpul”, „Va urma” sau „Creioane colorate”.

Piesa „Bună de iubit” va putea fi ascultată live în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, care va fi difuzată de TVR 1 pe 25 februarie, în direct de la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Vedeţi aici videoclipul „Bună de iubit”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton